Bivša rijaliti učesnica i pevačica Suzana Perović Blondi, majka zvezde granda Sava Perovića, prema odluci Velikog šefa, od sinoć je nova učesnica rijalitija “Zadruga”.
Ona je već tokom svog gostovanja u emisiji “Porodice Zadrugara” pokazala britak jezik i oštroumnost, a kada je ušla u Belu kuću, atmosfera je došla do usijanja, te je iste sekunde je nastao haos.
Perovićeva je odmah po ulasku napala pevačicu Marijanu Zonjić koja je tvrdila da je bila u vezi sa Savom, a onda je sve porekla i nazvala ga homoseksualcem.
-Savo te j.bao! Ne bi Blondi ušla ovde da laže. Prekini, imam sve, slike, sve, sedi dole. Nazvala si Lunu kur.etinom. Tebe je j.bala cijela Crna Gora, ti si najveća d.olja ovde- provocirala je Marijanu na samom početku.


Koliko je Suzanin ulazak napravio pometnju govori i to da Marijana nije mogla da se smiri, te je sve vreme plakala, u toj meri da je čak pokušala da pobegne iz rijalitija.
Majka i sin, Savo i Suzana su se kasnije osamili kod Drveta mudrosti i pričali upravo o Marijani. Pevač tvrdi da je pretpostavio da će tako nešto da izjavi, dok je Blondi otkrila da joj je Zonjićeva čak dužna više stotina evra.
-Ona mi je dužna 300 eura. Ja sam joj dala za gardarobu- šokirala je novostima Perovićeva.

Foto:Instagram, Youtube (Printscreen)

Komentari

comments