Đorđe David danas je obavestio javost putem društvene mreže Instagram da su rezultati testiranja pokazali da je oboleo od korone.

“Nažalost… potvrđeno mi je upravo da imam COVID-19! Ne kapiram… Očajan sam. Virus će da prođe, ali… Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi… čuvajte se. Molim vas!”, napisao je on.

“Ovako… Upala pluća, stravično kašljanje”, grabio se za vazuh roker govoreći za Prvu televiziju: “Temperatura tu i tamo… šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar… onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negde svesni da to stvarno može da se desi svakom.”

“Ako smo u početku mislili da je ovo preterivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem… ja sam živ primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve porijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu, svoje koelge iz žirija iz ‘Zvezde Granda’, Popoviću hvala ti. Preživceću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće”, zaključio je Đorđe David iz bolnice i pod zaštitnom maskom.

 

Izvor: Kurir.rs, M.G

Foto: YT/Zvezde Granda (printscreen)

Komentari

comments