U današnje vreme ako želite da ostavite trag u eri interneta i budete uticajni, više nije dovoljno da samo imate popularan blog i brojne pratioce na Instagramu. Naravno, to je i dalje bitno, ali u dobu u kojem svako može da otvori blog i kupi pratioce, samo oni sa X faktorom, u ovom slučaju elanom, mogu da se se izdvoje u odnosu na ostale i unovče svoju popularnost sarađujući sa poznatim brendovima. Ipak, ona je posebna i drugačija, izdvojila se iz mase blogerki iz brojnih razloga, a jedan od je najlepša životna uloga u kojoj uživa . Ona je Aleksandra Stojić (Keva sa elanom) pedijatrijska sestra koja vodi blog na Instagramu, a verna publika su joj majke širom Balkana.


S obzirom na to da je prate mnoge žene širom Balkana, mi smo je konktaktirali lično, te nam je  “keva” otkrila zbog čega je uticajna u svom poslu.
-Moj rad je inspirisan potrebom da mame i žene mogu pronaći predloge, ideje i rešenja o raznim stvarima vezanim za roditeljstvo, zdrav odgoj dece,zdravu hranu, pokućstvo, recepte, dekoraciju doma, otkrila je Pantićeva koja je jedna od retkih blogerki sa uticajnom strukom pomoću koje svim mladim majkama može dati savete kako iz zdravstvenog ugla, tako i majčinskog.

Međutim, tu nije kraj, mama sa elanom se bavi i fotografijom, te nam otkriva da njena najveća inspiracija njen anđeličić mala Lenka koja ima dve i po godine.

 

Foto:Keva sa elanom

Autor teksta:Milica Stanojević

Komentari

comments