Kada su zabranjene ljubavi u pitanju onda možemo u tu priču svrstati i jednu koja je ostavila jak utisak na sve nas i koju smo znali više puta da gledamo. Ljubav izmedju Branislava Lečića i Bojane Maljević prepričavaju generacije i to sve zahvaljujuci filmu “Bulevar revolucije”, koji je devedesetih godina bio medju najgledanijima.

Čuvena Biljana to jest Bojana Maljević nije slušala oca koji joj je branio da se zabavlja sa Draganom Japancem to jest Lekom, već je išla putem kojim je srce vodilo. Kupila nas je tom ulogom i dan danas je najviše pamtimo po njoj ali je i sam Leka pokazao svoju šmekersku stranu zahvaljujući filmu.

Jedna od prvih riba na koju je Leka otkidao se prilično povukla iz medija kao i same glume, posvetila se biznisu ali daleko od toga da se povukla sa društvenih mreža. Bojana Maljević je poznata kao tviterašica koja nema dlake na jeziku pa svoje stavove vrlo često izrazi kroz tvitove i samim tim zabavlja svoje pratioce.

Danas joj je rodjendan pa joj ovom prilikom čestitamo i nadamo se da će ponovo zablistati u nekom filmu, makar i sa tužnom ljubavnom pričom.

Foto: Facebook, You tube (screenshot)

Komentari

comments