Pevačica Kejti Peri i glumac Orlando Blum očekuju prvo dete. Muzička zvezda pre nego što prinova dođe na svet, želela je da raščisti stare račune.

U radio emisiji Hauarda Sterna osvrnula se na čuvenu fotografiju staru četiri godine na kojoj je zajedno sa verenikom, a na kojoj je Orlando go kao od majke rođen.

U razgovoru sa Hauardom Sternom, Kejti je rekla da je bila u strahu da ne bude fotografisana gola i da je upozorila Orlanda da vodi računa.

“Nikad mu ne bih smestila. I ja sam želela da se skinem gola, ali ponekad se osećam kao Džim Keri u Trumanovom šouu i zato nisam htela da rizikujem”, objašnjava Kejti.

Kejti i Orlando su pre četiri godine u ovo vreme bili na odmoru u Italiji i glumac je želeo da se uklopi sa ostatkom stanovništva.

“Bili smo u Evropi. Iskreno tamo je uvek opušteno i naš odmor se bližio kraju i on je to želeo, mada upozorila sam ga. Samo je želeo da se uklopi sa lokalcima i da uživa”, dodala je pevačica.

Jedna od tema na društvenim mrežama, nakon što je fotografija objavljena je i veličina polnog organa glumca.

“Kao što ste videli, nije veliki. Na kameri može da se uveliča, pa izgleda veći nego što jeste. Optička iluzija”, rekao je Orlando Blum kroz šalu.

Zvezda serije “Carnival Row” i filma “Gospodar prstenova” ispričao je kako je 2016. godine morao da zove bivšu suprugu Mirandu Ker pre nego što se fotografija pojavila.

“Zvao me je i rekao mi je da ga je jako sramota zbog fotografija koje treba da izađu. Neko im je rekao da su fotografisani i da je Orlando go. Samo sam mu rekla – da li si ti normalan”, ispričala je Miranda Ker.

 

Izvor: b92/Blic

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments