Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković već godinama pokušavaju da se ostvare kao roditelji, a pevačica je sada progovorila o tome kako proces vantelesne oplodnje utiče na njih.

“Raša i ja dobro podnosimo proces vantelesne oplodnje, jaki smo psihički, ali fizički mi nije lako zbog hormonske terapije na kojoj sam. Mi žene smo u stanju da pomerimo brda i doline da ostvarimo svoj cilj, a moj je da Raši rodim dete” ispričala je Goca, dodajući da Novaković njenu ćerku iz braka sa rijaliti zvezdom Ivanom Marinkovićem gleda kao svoju.

“Raša i ja već devet godina vaspitavamo i čuvamo Lenu. On je nju prihvatio kao da je njegova. Roditelji su ti oni koji su te odgajili, a ne oni koji su te napravili. Bez obzira na sve to, ja imam veliku potrebu da imam dete i sa čovekom kog volim.”

“Postoje prepreke, ali mi smo tu da ih srušimo ili preskočimo. Znam da neke parove slomi ovakva borba, ali mi nismo među njima – dodala je Tržanova, ističući da će njihova ljubav opstati sve iako se svaki sledeći pokušaj da ostane u drugom stanju pokaže kao neuspešan.”

“Ostaću sa Rašom sve iako nikada ne budemo mogli da imamo decu. Neću ga ostaviti sve i da sada opet ne ostanem u drugom stanju.”

 

Izvor:Kurir.rs / Hit Informer / M.M.

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments