Goca Tržan i njen 14 godina mlađi suprug Radomir Raša Novaković dobro su naplatili svoj rijaliti koji se emituje na K1 televiziji. Navodno, pevačica i bubnjar su, kako saznajemo, za “Moj savršeni brak” uzeli čak 120.000 evra za godinu dana.

Popularna pevačica odlučila je da se publici predstavi u potpuno drugačijem svetlu i otpočne projekat koji još niko nije napravio našim prostorima. U pitanju je svojevrstan rijaliti u kojem gledaoci mogu da vide kako živi jedna zvezda, bez ulepšavanja, filtera, realno i iskreno. Ona je pristala da kamere 24 sata dnevno prate nju, njenog muža, ali i druženje sa njenom naslednicom.

– Biće to epizode iz našeg života, iz naše kuće, sa našom ćerkom, prijateljima, roditeljima. To nije serija, to je naš život – rekla je Goca nedavno za medije i dodala da se na ovaj korak odlučila iz radoznalosti, kao i da bi je publika upoznala na drugačiji način.

Tržanova i Novaković su, kako saznajemo, ovaj angažman dobro naplatili. Prema priči našeg izvora, oni su uzeli čak 120.000 evra za godinu dana emitovanja rijalitija.

Pevačica je, tvrdi naš sagovornik, najpre tražila honorar od 150.000, ali tokom pregovora sa vlasnikom televizije Željkom Joksimovićem taj iznos je umanjen za 30.000. S obzirom na to da se njih dvoje poznaju više od dve decenije, Željku je bilo jasno kakav je Goca profesionalac i da će dati sve od sebe da program bude što gledaniji.

Opravdali honorar

Takođe, među kolegama je dobro poznato da je Tržanova osoba bez dlake na jeziku, da je uvek prirodna i da se ne pretvara čak ni u javnosti, zbog čega su i producenti i čelnici televizije znali da će ovaj šou-program biti gledan. Kako dalje navodi naš sagovornik, to se i ostvarilo i svi su zadovoljni gledanošću “Savršenog braka”, koji je često predmet medija. U prilog tome govori i da su se neke od scena danima prepričavale i bile dosta komentarisane, poput one u krevetu. Publika je tada imala priliku da vidi kakve razgovore vode Goca i Raša pred spavanje, kada ga je pevačica pitala da li mu je još uvek devetka, nakon čega su se ljubili.

Ipak, najinteresantnija scena je bila kada je Tržanova stavljala veš u mašinu, a kada se sagla, Raša se ušunjao i počeo da je dodiruje po zadnjici, poručujući joj da je “dobra”.

Pozvali smo Gocu za komentar, međutim, ona nije želela da pojašnjava svoj honorar, pa nam je šaljivo poručila: – Laž. Uzela sam milion evra – rekla je Goca kroz smeh.

– Iako se emisija može nazvati rijalitijem, mi nismo porodica Kardašijan, jer one ne idu na pijacu, ne kuvaju ručak. Oni su multimilioneri, ne razmišljaju šta će da kuvaju i kako će da pospreme kuću. A ja nemam poslugu, radim sve kao prosečna domaćica. Ništa mi nije teško i sve umem da radim. Veoma mi je zanimljivo da ljudi vide koliko me zapravo ne poznaju – rekla je nedavno Goca za Kurir.

 

Izvor: Espreso/Kurir

Foto: Instagram (printscreen) , Svetski

 

Komentari

comments