Glumica Pamela Anderson je imala buran život ali i traumatičan, dok njena majka nije znala šta joj se zapravo desilo.

Naime, ona je pre nekoliko godina izjavila kako ju je dadilja seksualno napastvovala od šeste do 10 godine. Pored ovog šokantnog otkrića, Anderson je priznala da se niz zlostavljanja nastavio kasnije.

Pamela je priznala i da ju je sa 12 godina silovao muškarac od 25 godina, a sa 14 godina seksualno ju je napastvovao dečko zajedno sa njegovih šest drugara.

“Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje”, rekla je glumica.

Skrhana majka Pamele Anderson, Kerol, priznala je da nije znala kroz šta joj je sve ćerka prošla, dok ona to nije javno priznala u Kanu. Nakon Pamelinog priznanja da je dva puta silovana, kao i da je zlostavljana u djetinjstvu, njena majka je ostala u šoku i potpuno zbunjena, ali nadasve tužna što je njeno dete kroz sve to prolazilo samo.

Kerol je pre nekoliko godina rekla da nije imala pojma kroz kakav je horor njena ćerka prolazila, kao i da je cela porodica ostala bez reči i zatečena ovim priznanjem. U isto vreme, kanadska policija pokrenula je istragu povodom navodnih zločina.

Naime, Pamela je na predstavljanju svoje fondacije 2014 u Kanu otvoreno pričala o svom djetinjstvu i patnjama, i po prvi put je priznala da je njeno prvo seksualno iskustvo bilo silovanje.

“Ostala sam sa otvorenim ustima kada sam za to saznala. Moj suprug Beri i ja smo uvek mislili da smo bili posvećeni roditelji, tako da je bilo zaista užasno čuti za ovo sada. I ja sam bila podjednako šokirana kao i svi drugi ljudi, pogotovo jer sam mislila da sam bliska sa svojom decom. Moj sin Geri je plakao satima, nikada ga nisam videla da tako plače, i to sve zato što se osećamo kao da nismo dovoljno dobro zaštitili Pamelu”, ispričala je Kerol.

Kerol kaže da do samog govora u Francuskoj nije znala ništa o ovome, a odmah nakon što je održala govor, Pamela je majci poslala mejl.

Napisala je “Mama, nemoj ovo da shvatiš lično, mnogo te volim i svu snagu i navike za rad smo dobili od tebe”.”Jednostavno je željela da skine taj teret. Mora da joj je bilo veoma teško, pogotovo u tim godinama”, rekla je tada glumičina uznemirena majka.

Kerol se posebno zabrinula zbog tvrdnji da ju je i bebisterka zlostavljala. Kako kaže, ona je radila, i davala je sve od sebe da bude tu za Pamelu i njenog brata kada god je mogla. Ali, tokom dana je bebisiterka vodila računa o Pameli.

“Pam i ja smo bile veoma bliske tada, radila sam danju i trudila sam se da budem kući svake večeri sa njom i njenim bratom. Ako je zaista seksualno zlostavljala bebisiterka od šeste do desete godine, onda je to zaista teško za podneti”. “Ali se ne sećam koja je to bebisiterka o kojoj Pamela priča, bilo ih je puno” , ispričala je Pamelina majka.

Ali više od svega, Kerol je šokirala činjenica da je njihova mezimica ovo krila od roditelja dugi niz godina.

“Ne mogu da vjerujem da mi to nije rekla još tada, nije bila stidljiva devojčica, i zato mi ovo slama srce. Mi smo mnogo radili, ali Pamela i njen brat su bili bliski i vodili su računa jedno o drugom. On je četiri godine mlađi od nje, i tako je šokiran. Pokušava da se seti svega što može o bebisiterkama iz tog perioda”, dodala je.

Ona veruje da je njena ćerka podelila ovo bolno priznanje jer je tako želela da pomogne drugim devojkama koje su preživele silovanje da pričaju o tome, a ne da sve drže u sebi.

 

 

Izvor: Avaz.ba

Foto: You Tube (printscreen)

Komentari

comments