Poznata pevačica i bivša članica muzičke grupe „Đavolice“ Teodora Džehverović bila je privedena u policijskoj stanici u Egiptu, jer je snimala spot na plaži, odnosno lokaciji za koju je potrebna posebna dozvola, a sve to je bio poseban stres i šok za nekadašnju balerinu, jer je ona mislila da ima važeću dokumentaciju koja joj omogućava ekranizovanje numere.
Nakon privođenja ekipa koja je snimala spot nekadašnje učesnice Zadruge, morala je da obriše snimljene kadrove, pa je povodom toga lepa pevačica otkrila detalje golgote kroz koju je prošla.
– Zakoni u Egiptu su prilično strogi, a nakon pojavljivanja nekih eksplicitnih snimaka na internetu, koji su snimljeni na egipatskim piramidama, i terorističkog napada u Kairu, njihova policija je pooštrila kontrolu i zabranila sva snimanja na javnim mestima bez posebne dozvole – otkrila je Teodora, koja je dodala da je nabavila dozvole ali i da je ispala naivna, jer je prevarena.
– Oni su se samo odjednom pojavili i počeli da viču „Šta radite“, „Odakle vi tu“ i tako dalje, a iako smo pokušali da se sporazumemo, nismo uspeli. Naredili su nam da krenemo za njima odmah u stanicu – priznaje pevačica, te otkriva da je u tim momentima doživela toliki šok, da je jedva došla sebi.
– Plakala sam i tresla se u stanici. Čak sam se sukobila i načelnikom pokušavajući da mu objasnim da su nas prevarili i da nismo ništa loše radili. Jednostavno nikad nisam imala bliskih susreta sa policijom i ovo je za mene bilo prestrašno iskustvo. Povrh svega naterali su nas i da obrišemo sve što smo snimili tog dana, što me je dodatno potreslo jer je bilo predivnih kadrova – kaže Džehverovićeva.

Foto:Instagram

Izvor:Kurir.rs;Svetski radio.com

Komentari

comments