Želimo uvek izgledati moderno, ali ispratiti sve nove trendove je, jednostavno, nemoguće.

1. Miksovi od nekoliko ukrasa, umesto čoker ogrlica
Vreme je da se oprostimo od svih vrsta čoker ogrlica, i damo prednost nakitu od metala. Aktuelno je nositi zajedno nekoliko ukrasa, na primer, jedan masivniji i dva manje masivna.

2. Prirodni ton umesto konturisanja lica
Prirodni ton kože, sa vlažnim efektom, smenjuje konturing. Umesto razlicitih hajlajtera, bolje je nabaviti tečni puder (ili u kamenu) prirodne nijanse i koristiti ga, ako za to postoji opravdanost.

3. Lagane lokne umesto čvrstih kovrdža
Opuštene, lagane lokne dolaze kao zamena za čvrste kovrdže. Više nećete morati sušiti kosu na izuzetno visokoj temperaturi, i fiksirati je velikom količinom laka, ili gela za kosu.

4. Pliš umesto teksasa
Različitim stvarima od teksasa, kao smena, stižu stvari od pliša. Pliš dodaje eleganciju, šarm i glamur svakoj ženi.
Pliš se najbolje kombinuje sa satenom, kožom, velurom i tvidom. Kod kombinacija sa plišanim stvarima,najbolje je izabrati jednu mat, a drugu sa blagim sjajem.

5. Tradicionalne suknje umesto karnera i nabora
Nabrane suknje izlaze iz mode, zamenjuju ih aktuelne suknje-olovke, što je zaista univerzalna stvar, koja odgovara svim ženama, bez izuzetka. Odlično naglašavaju figuru i noge.

6. Haljine kombinezoni umesto uskih prijanjajućih haljina.
Uske prijanjaјuće haljine su izgubile svoju aktuelnost. Kao zamena stižu, ne manje efektne i smele, haljine kombinezoni, kojima se može korigovati silueta.

7. Strukirani kaput umesto „oversize“ kaputa
Izlaze iz mode i kaputi „oversize“, zamenjuju ih strukirani modeli. Ipak, nema potrebe da ih se definitivno rešimo, jer znamo za tendenciju «vraćanje u modu».

8. Neočekivane kombinacije boja umesto klasičnih
U poslednje vreme kombinovati obuću i tašnu smatra se lošim ukusom. Savremena moda sve češće nam diktira da ovo ne treba raditi. Preporučujemo stavljanje akcenta na tašnu, a boju obuće ukombinovati, recimo, sa bojom kaputa.

9. Elegantne cipele umesto patika sa potpeticom
Patike sa potpeticom, takođe, treba zaboraviti i opredeliti se za klasične cipele, koje uvek elegantno izgledaju na bilo kojoj nozi.

Izvor: SUPER ZENA / INFORMER
Foto: PUBLIC

Komentari

comments