Novi ljubavni par u Beloj kući, Ana Korać i David Dragojević trenutno prolaze kroz prvu krizu u vezi. Naime, sportista se povukao u sebe od kada je saznao da njegova bivša verenica, diskvalifikovana učesnica “Zadruge 2” Aleksandra Subotić živi u njegovom porodičnom domu, što nekadašnjeg fudbalera dovodi do psihičkog rastrojstva, pa su se on i starleta udaljili.

Miroslav Pržulj (Lepi Mića) je video Dragojevića nesrećnog, te mu je prišao sa par saveta, dok je David toliko bio neraspoložen da je umalo falilo da zaplače.

  • Boli me k*rac, neka se ljuti. Ja sam lepo rekao, ona diže nos za glupost – smatra David.
  • Ustani fino sutra i kaži sve. Nisi rekao sve kako treba – kazao je Mića.
  • Šta ću svakih nedelju dana da govorim? Ja ne mogu da verujem – nije bilo jasno Davidu.
    S obzirom na to da je pevač ima više životnog iskustva od Dragojevića, on ga je savetovao da se Sandri obrati javno, jer kako kaže ona njegovu novu vezu ne shvata ozbiljno, te je najbolje da joj se obrati u toku bilo koje emisije uživo.
  • Vidiš da ona misli da je ovo teorija zavere – misli Lepi Mića.
  • To je i htela, upravo to je i dobila. Oteraću nju (Aleksandru) u k*rac, a Ani ako se ni to ne sviđa… Oteraću Aleksandru u k*rac, zvaću mamu, neka mi daju poziv sutra. Šta mene neko zajbava psihički šest meseci, šta sam ja? Neka tonem, mogu da idem u p*čku materinu, neka radi ko šta hoće, više me ne interesuje ništa – rekao je ljutito David, a onda je otišao da prošeta po imanju i raščisti misli – zaključio je David koji je očigledno ravnodušan prema nekadašnjoj verenici.

Foto: Youtube

Izvor: Svetski radio. com

Komentari

comments