Korisnici Vibera dobili su mogućnost da razmenjuju fotografije i video-zapise koji će nakon gledanja biti obrisani!

Snapchat je pre nekoliko godina popularizovao samouništavajuće poruke, pa je ova opcija postala naročito popularna među tinejdžerima koji su mogli da šalju “slobodnije” fotografije bez straha da će ih videti druge osobe osim vlasnika telefona. Nekoliko sekundi nakon primanja poruke, odnosno fotografije, one bi nestale s telefona tako da ih više niko ne bi mogao videti. Vremenom je Snapchat postao puno više od platforme za slanje samouništavajućih poruka, dok su ovu opciju predstavile i druge kompanije i servisi.

Sada je mogućnost slanja fotografija i video-zapisa koji nestaju nekoliko sekundi nakon njihovog otvaranja dostupna i na Viberu.

Nakon snimanja fotografija ili video-zapisa (unutar Viberove aplikacije) u gornjem desnom ili donjem levom uglu pojaviće se ikona precrtanog sata putem koje korisnici mogu odabrati vreme nakon kojeg će se slika ili video izbrisati s telefona primatelja nakon što ih oni otvore.

Period brisanja poruke moguće je staviti na jednu, tri ili sedam sekundi.
Iako Viber kasni s predstavljanjem ove opije, sigurno je da će brzo postati popularna među milionima korisnika ovog servisa za komunikaciju.

Izvor: INFORMER / TELEGRAF

Komentari

comments