Iako je do nedavno bila glumica, Megan Markl je udajom za princa Harija dobila titulu vojvotkinje a uz nju i mnoštvo obaveza i pravila koja treba da u svoji u svoj život.

Od kako je stupila u brak Megan Markl se redovno pojavljuje na zvaničnim prijemima sa svojim suprugom. Naravno vojvotkinja od Saseksa je u glavnom fokusu javnosti i medija koji prate njene odevne kombinacije, ali i svaki njen korak, ponašanje i gest.

Tako britanski mediji pišu da je na nedavno održanom prijemu u Bakingemskoj palati Meganhodala iza kraljice, a u sledećem trenutku pokušala je da uhvati princa Harija za ruku. Ipak, on joj nije “odgovorio” na to, već je vešto izbegao nežnost tako što je povukao ruku ispred sebe.

Kamere su zabeležile ovaj događaj, a mnogi su u tome videli znak odbojnosti i hladnoće njenog supruga, pa su čak i posumnjali u probleme u braku kraljevskog para, piše britanski “San”.

Povodom ovog događaja oglasili su se i stručnjaci koji su razuverili ljude.

Naime, reč je o nepisanom pravilu kojeg ce cela porodica drži, te Hari nije uradio ništa loše niti se ovo može smatrati uvredom ili nepoštovanjem.

“Kraljica se vrlo retko sa mužem u javnosti drži za ruke pa je to postalo neko nepisano pravilo i za ostatak kraljevske obitelji. Na primer, svima je jasno da su princ Vilijam i Kejt emotivno jako bliski, ali u javnosti nemaju potrebu da dokazuju posebno ako je reč o službenim posetima i protokolima”, objasnio je stručnjak za govor tela Robin Kermodi.

 

Izvor: B92

Komentari

comments