Pevači koji su bili dobri prijatelji i poslovni saradnici ne razgovaraju od 2013. godine. Njih dvoje su tada nastupili zajedno na trgu u Kruševcu i od tada su im se putevi razišli. Željko s koleginicom ne održava prijateljski odnos, dok se s njenim bivšim mužem Vasom Jeremićem redovno viđa.

– Mira i Željko su se godinama družili. Škorićeva je uvek cenila i poštovala Željka, ali to prijateljstvo je puklo preko noći. Nisu se čuli, a ni videli već četiri godine. Mira je u svojim obavezama, a Željko je preokupiran porodičnim stvarima. Međutim, on je ostao u kontaktu s njenim bivšim mužem. Iako stanuje blizu Škorićeve na Vračaru, kod njega redovno odlazi sa suprugom Jovanom, a kod nje ne svraća. Joksimovići su čak nekoliko puta odlazili s njim i njegovom drugom suprugom na letovanje u Grčku – priča naš dobro obavešteni izvor.

On kaže da Mira nema ništa protiv njihovog druženja, ali nema ni nameru da Joksimovića prva pozove.

– Pevačici je potpuno svejedno da li je u kontaktu sa Željkom ili nije. Ona njega i dalje veoma ceni i poštuje kao muzičara, ali ne želi prva da mu se javi. Njih dvoje se nisu svađali, ali nisu više u kontaktu. Bez razloga su se udaljili – završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Škorićevom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke. S druge strane, Joksimović nije bio dostupan na broj telefona poznat našoj redakciji.

 

Izvor : Kurir

Foto: Fejsbuk

Komentari

comments