Da on dolazi na trening u 8 ujutro i ode u 7 naveče, ja bih došao u 8 ujutro i otišao u sedam naveče – kaže Troj Dini.

Ronaldo se vratio u Menčester i sve se promenilo. Pojašnjava to primerom rezervni golman Crvenih đavola Li Grant. Zajednička večera, a niko nije radio ono što bi inače. Svi su se ugledali na Portugalca.

– Bilo je to u petak tokom okupljanja ekipe u hotelu. Večerali smo, obično uzmemo neki dezert i neke manje dobre stvari. Imamo pitu od jabuke, čokoladni krem i slično… Mogu vam garantovati da nije bilo nijednog igrača koji je dodirnuo pitu od jabuke i niko nije ustao da uzme čokoladicu. Svi su jednostavno sedeli. Jedan me čak pitao šta je Ronaldo uzeo. Gledali smo o čemu se radi i naravno to je je bila najzdravija porcija koju možete zamisliti. Na njemu je bila kinoa, avokado, nekoliko kuvanih jaja.

Troj Dini, napadač koji je nedavno dobio otkaz u Votfordu, čuo je Grantove reči i nadovezao se.

– Verujem da su saigrači tako postupili jer se dive njegovoj karijeri i onome što on predstavlja u fudbalu. Iskreno, da sam ja u klubu i vidim ga da pre utakmice jede gov*a, ja bih ih takođe jeo. Da je Ronaldo moj saigrač, ja ne bih mislio da mogu biti dobar kao on. Ali, iz prve ruke bi video njegov nivo profesionalizma i želeo bih da radim sve isto kao i on da budem najbolji što mogu da budem. Da on dolazi na trening u 8 ujutro i ode u 7 naveče, ja bih došao u 8 ujutro i otišao u sedam naveče. Za mene je on najbolji fudbaler svih vremena, bolji i od Mesija. Najviše zbog načina na koji je napredovao u karijeri i što se transformisao u klasičnog napadača i sve to je činio u različitim ligama.

Izvor:Alo.rs/S.S.

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments