Hiljade i hiljade  ljudi pevalo je u glas sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem i pevačicom Milicom Krsmanović koju je sam Šaban odabrao da mu bude podrška na koncertu. Oni su odradili niz koncerata u Ljuboviji, Grockoj, Kikindi i drugim gradovima širom Srbije

Iako je poznato da ovaj dvojac sve češće nastupa zajedno što ne treba da čudi, jer sem toga što Šaban ceni kvalitetne pevače kakva je Milica, oni imaju i duet koji su pevali nekoliko puta u toku večeri. Pored starih hitova bez kojih koncerti nisu mogli da zvuče toliko dobro, kao što su:  ” Dodji da ostarimo zajedno” , “Gordana”, “Odlaziš, odlaziš” i mnogi drugi, Milica je pevala i svoje pesme, a publika je najbolje reagovala na njen hit “Otvoriću vam dušu”

Njih dvoje će nastaviti i dalje da zabavljaju mase, a Milica nam otkriva da postoji šansa za još jedan duet

– Sve je moguće. Šaban i ja se jako cenimo pa se odlično kapiramo i kada ukrstimo glasove. Ako naleti dobra pesma kao što je prethodna koju smo snimili, onda zašto da ne. Bice mi čast da ponovo zapevam sa njim.

Pogledajte ekskluzivno kako je izgledalo na koncertima gde su Milica i Šaban okupili preko 20 000 ljudi

Iako su neki smatrali da Šaban Šaulić najviše voli kada mu na uvce zapeva Cuca ili Aleksandra Prijović, to donekle može biti istina ali činjenica je ta da je angažovao upravo Milicu da mu peva na svim slavljima jer u nju ima apsolutno poverenje.

Komentari

comments