Stoji to da većina pevača više voli mikrofon od knjige ali kao i svuda, tako i na estradi ima izuzetaka. Saša Kapor spada u kategoriju obrazovanih jer je zvanično postao diplomirani inženjer saobraćaja.

View this post on Instagram

Jos jedna zivotna etapa je uspesno zasvrsena, iako jako retko govorim o mom privatnom zivotu, konkretno o mom detinjstvu koje nije bilo tipicno kao za vecinu mojih vrsnjaka, jer sam se selio, menjao skole, menjao drzave, gradove, na kraju ipak nisam odustao od zatvaranja jednog jako vaznog zivotnog ciklusa, a to je obrazovanje koje je za sve mlade ljude pored kucnog vaspitanja jedna od najznacajnijih znamenitosti koje covek nosi sa sobom . Upisao sam masinski fakultet u Beogradu, gde sam bio dobar student i uspesno upisao trecu godinu studija , 2008-me godine se prijavljujem na takmicenje Zvezde Grands i tako ljubav prema muzici me je odvela daleko od fakulteta. Sve vreme moje karijere u podsvesti sam zeleo da mi se pored ljubavi za muzikom ostvari i druga ljubav a to je ljubav prema vazduhoplovstvu, tako da sam skolovanje nastavio na Fakultetu za civilno vazduhoplovstvo, Megatrend univerziteta. Naravno, obaveze prema porodici i cestim putovanjima stvarali su mi poteskoce za potpunu posvecenost fakultetskim obavezama. Medjutim, pandemiju Korona virusa, koja je zadesila ceo svet, sam pozitivno iskoristio kako bi uspeo da ispunim svoj san. Uspeo sam da polozim preostale ispite i da uradim ZAVRSNI RAD uz pomoc mentora Doc.dr Emila Banjca koji sam odbranio pred komisijom koju su pored mentora cinili prof.dr Slobodan Gvozdenovic i Doc.dr Miroslav Jovanovic i od prekjuce usao u svet akademskih gradjana kao diplomirani inzenjer saobracaja. Ovim putem zeleo bih da se zahvalim prvenstveno svome ocu na bezrezervnoj podrsci i sto je uvek verovao u mene i podrzavao u svim zivotnim izborima, kao i mojoj supruzi Nikolini, a posebno mentoru i drugim clanovima komisije kao i mojoj dragoj sefici studentske sluzbe Megatrend univerziteta na velikoj pomoci oko prijavljivanja odbrane Zavrsnog rada. Ne odustajte od svojih ciljeva, jer zaista nikada nije kasno da ostvarite iste. 🤗❤️

A post shared by sasa_kapor_official® (@sasa_kapor_official) on

Među onima sa diplomom nalaze se i Neda Ukraden koja je diplomirala engleski jezik i prava na univerzitetu u Sarajevu, Zdravko Čolić koji je ekonomista kao i Aleksandra Kovač koja je magistrirala filmsku muziku na univerzitetu u Edinburgu.

 

Foto: Instagram (printscreen)

 

 

Komentari

comments