Zvezda rijaliti šoua Parovi Nenad Marinković Gastoz nakon raskida sa vlasnicom kozmetičkog salona Zoricom Dukić, sa kojom se smuvao u vili Hepija, kaže da je preboleo dragu

On za Alo! otkriva da se iselio iz zajedničkog stana, ali i da razmišlja o pomirenju sa bivšom devojkom Ružicom Veljković.

Novopečeni pevač Gastoz je očigledno sa izdavanjem singla “Problem” jedan stovrio i u svojoj vezi.

– Tačno je da smo raskinuli Zorica i ja, ali ne bih da otkrivam razlog. Više ne živimo zajedno, ali smo ostali u dobrim odnosima, kao i sa svim bivšim devojkama. Prosto nema više nečega među nama. Neću da pričam previše o tome, neću da joj upropaštavam život – kaže Nenad, čiji fanovi su potpuno razočarani zbog njegovog razlaza sa Zoricom jer su njihovu ljubav pratili od trenutka kada se rodila u rijalitiju.

Ipak, očigledno je da je Marinković odlučio da nastavi dalje i da je spreman za novu ljubav, i to ni manje, ni više nego sa bivšom devojkom Ružicom Veljković. Ona se čak nedavno pohvalila kako joj on šalje poruke.

– Slao sam joj poruke samo kada je bila u emisiji. Ne znam da li ćemo opet biti zajedno, moram da vidim prvo da li je ona slobodna. Ali čitajte između redova – šeretskim osmehom rekao je Gastoz i na taj način stavio do znanja da bi voleo da se pomiri sa Veljkovićevom.

Prošlo je mesec i po dana od smrti njegove mame Goce, ali on ne da da ga bol i tuga slome, već se trudi da bude što bolji i uspešniji, kao što bi to ona volela.

– Osećam se bolje. Žao mi je što mama nije mogla da vidi i čuje moju novu pesmu i vidi spot. Ne smem da je razočaram. Nemam više krila, a ona mi je to bila. Sada moram svoja da širim – kaže Nenad, koji priznaje da je i sada deo rijaliti šoua Parovi, ali kao asistent produkcije iza kamera.

– Ja tu kuću nisam zaboravio. Uvek sam tu za njih. Trudim se da im budem od pomoći, da im nađem ljude za šou, da im dam neke ideje. Ako pričamo o budućim učesnicima, prava osoba za rijaliti “Parovi” mora da bude, iskreno, muški ili ženski Gastoz. To znači da bude lep, zavodljiv, dinamičan, da zna sve narodne pesme, i tako dalje… – objašnjava Marinković, koji je zadovoljan kako je publika prihvatila njegovu muzičku karijeru.

– Oduvek me je zanimala muzika. Dugo radim kao di-džej, snimao sam ranije i neke amaterske pesme u rep fazonu i želeo sam da se oprobam kao pevač. Hvala bogu, dobro mi ide. Jeste to veliki rizik, sve te to košta minimum dve-tri hiljade evra, ali meni se isplatio taj rizik. Za sada je top, veoma sam zadovoljan. Počinjem da nastupam kao pevač, imam sada svoju cenu – pohvalio se Gastoz.

Izvor: INFORMER
Foto: HAPPY TV

Komentari

comments