Popularnu pevačicu i uticajnu vlogerku Ružu Rupić publika je širom regiona upoznala u drugoj sezoni “Pinkovih zvezdica”, te je nakon učešća u muzičkom takmičenju osvojila srca nacije, pa se može reći da je ona miljenica tinejdžerima čitavog Balkana.
Učešćem u pomenutom takmičenju je stekla čitavu armiju mladih ljudi koji su se zainteresovali za njen lik i delo, pa je lepa plavuša napravila svoj Jutjub kanal, gde redovno objavljuje svoje vlogove, koji broje više stotina hiljada pregleda.

Ipak, uvek je vredna pa pored vođenja vloga, nije zapostavila svoju muzičku karijeru, te je krajem aprila izbacila svoja dva velika hita,”Nisam nedodirljiva”, i “Sama Sebi dovoljna” , koja su prirasla za srce širokom auditorijumu.
Međutim, vlogerkini fanovi su oduševljeni Ružinim izgledom, koji je iz dana u dan sve više obara sa nogu, te je njena nova slika na socijalnoj mreži “Instagram” prikupila više od 15.000 lajkova,kao i veliki broj pozitivnih komentara gde joj fanovi poručuju da je svakim danom sve lepša.

 

Mi se slažemo sa njenim fanovima, i pevačici želimo mnogo uspeha u daljoj karijeri.

 

 

Autor: Milica Stanojević

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments