Popularna pevačica i uticajna influenserka Anastasija Ražnatović redovno je aktivna na društvenim mrežama, te na svom instagram profilu objavljuje razne fotografije, a jedna od devojaka koja se često nađe na profilu Cecine ćerke jeste njena najbolja drugarica Nevena Lazić.


Kako je mlada Tasa uspešna, logičan splet je da se druži sa ljudima poput nje, koji su posvećeni, vredni i ambiciozni u svom poslu.


Naime, Nevena vodi kliniku za zdravlje i lepotu “Great Weight” čiji je osnovni zadatak da klijentima pomogne u poboljšanju i očuvanju lepote uz pomoć savremenih naučnih pristupa, korišćenjem modernih i efikasnih metoda, i tehnika u procesu mršavljenja.
Pomenuta klinika nudi prilagođeni plan lečenja na osnovu analize vašeg tela i rasprave o vašim ličnim ciljevima, ali i načinu života.
Prema informacijama kojim raspolažemo “Great Weight” koristi najnaprednije, najsavremenije tehnologije i metode klinički dokazane tretmane i proizvode visoke tehnologije. Pored toga oni nude i širok spektar tretmana, ali i rad sa visokoobučenim terapeutima.

 

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments