Anketa koju smo nedavno sproveli imala je u vidu da pokaže koja pevačica je obeležila mesec za nama, što svojim hitovima, izjavama u medijima pa i samim modnim look-om u javnosti i na taj način saznamo kome ljudi u Srbiji najviše poklanjaju pažnje. Rezultati su pokazali da Jelena Karleuša i dalje prednjači

Iako je konkurencija bila jaka, armija JK je izgurala svoje i divu dovela do prvog mesta ankete najgotivnijih pevačica kod nas. Drugo mesto zauzela je Lepa Brena, treće je pripalo Dragani Mirković, a četvrto Ceci Ražnatović. Najmanje su bili aktivni fanovi Katarine Grujić pa je time završila na poslednjem mestu, što ne znači da joj i pripada. Komentari naroda koji je glasao su različiti. Tu moramo priznati da su najglasniji bili Brenini pa su išli do te mere da nijedna od navedenih pevačica nije postigla ono što je Brena.

Ne zaboravite da je već nova anketa u toku pa pratite dešavanja na našem portalu i slušajte SVETSKI radio na kojem možete čuti sve pesme pobednice Jelene Karleuše ali i njenih navedenih koleginica.

Komentari

comments