Kako Dan zaljubljenih utiče na vaše emotivno stanje? Da li ste ikada “poljubili žabu” da bi ste dobili princa iz vaših snova? Da li ste sebi poželeli “ludi i nezaboravni seks” na Dan zaljubljenih, ili ste ipak svu svoju ljubav posvetili – samo sebi?

Ova i brojna druga pitanja povodom najvećeg svetskog praznika ljubavi, Dana zaljubljenih, vam ove godine neće postavljati najbolja drugarica, zainteresovani kolega ili psihijatar već Viberov “Ljubavni bot”!

Omiljena aplikacija za razmenu poruka u našoj zemlji lansirala je svog prvog bota, na zvaničnom nalogu “ViberSerbia” – sa željom da ovaj Dan zaljubljenih učini posebnim i nezaboravnim na duhovit način.

Viberov “Ljubavni bot” će vam uputiti niz vezanih pitanja posebno pravljenih za muške i ženske sagovornike – sa željom da zajedno otkrijete kakvi ste ljubavnica ili ljubavnik, šta ste spremni da uradite za pravu ljubav, koliko vam ljubav uopšte i znači, i koliko ste realni u sagledavanju njene uloge u vašem životu… Ali, pazite – Viberov bot “nema dlake na jeziku” i, pored toga što će vas sigurno više puta nasmejati – ukazaće vam na neke istine koje vam možda niko drugi neće reći.

Izvor: INFORMER
Foto: PROMO

Komentari

comments