Ako niste u srednjoj školi ili ako niste mnogo zainteresirani za balkansku muzičku scenu, onda se sad verovatno pitate: “Ko su uopšte Voyage i Breskvica?”

Reč je o srpskoj teen senzaciji čije pesme na YouTube-u imaju milione pregleda, a tinejdžeri u svim zemljama bivše Jugoslavije ih obožavaju.

Pravim imenima Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, par je privukao veliku pažnju 2019. godine prvom zajedničkom pesmom Vrati me. Nakon toga usledilo je još pesama, a ostvarili su saradnju sa još nekim poznatim turbo folk i trap folk zvezdama.

Njihovoj popularnosti dodatno je pridonela činjenica da su bili u vezi, a letos se pričalo i da su vereni, što su oni kasnije porekli.

Međutim, ovih dana su izbrisali sve zajedničke fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama, što je, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, veoma pogodilo njihove mlade fanove. Na nebrojenim fan stranicama koje mogu da se pronađu na Instagramu njihovi fanovi ne prestaju da oplakuju njihov navodni raskid.

“Zašto ste raskinuli?”, “Je li istina da ste raskinuli?!”, “Neee, zašto ste raskinuli”, komentari su koji su preplavili njihove Instagram profile.

 

Izvor: B92

Foto: You Tube (printscreen)

Komentari

comments