Zorici Marković je pozlilo na imanju u Šimanovcima zbog priče vezane za brak Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

– Zorica je veliki emotivac, sve prima k srcu, i dok je tešila Anabelu veoma se potresla. Toliko se unela u priču da je počelo da je probada i guši. Nastala je panika, a produkcija je odmah reagovala, izveli su je sa imanja i ukazali joj stručnu pomoć – otkrio je izvor za Svet, a prenose mediji.

– Zorica je za dlaku izbegla infarkt. Nju je potresla ova priča jer ju je podsetila na neke stvari iz njenog života. Pritisak joj je naglo skočio i upala je u predinfarktno stanje. Ne smem ni da pomišljam šta bi bilo da nisu reagovali na vreme.

– Zorica je tri puta imala ovakve situacije. Prvi infarkt je doživela kada je pevala na jednoj svadbi. Tada je pala u nesvest. Posle toga su joj ugrađena tri bajpasa. Nakon nekoliko godina se rastavljala sa životom kada joj se zapušio treći bajpas, nakon čega su joj ugradili i stentove. Ona svakodnevno uzima lekove i ne sme da se potresa – dodao je izvor.

– U njenoj porodici su svi imali srčane probleme. Pre nego što je ušla u “Zadrugu”, rođeni brat joj je preminuo od infarkta. Za sada će se pridržavati terapije, pa će za desetak dana ići na kontrolu.

 

Izvor: Kurir.rs/Svet

Foto: zoricamarkovic_official

Komentari

comments