Voditeljka i miljenica naroda, a od danas i urednica emisija “Pazi paparazzo” i “Glamur“, Jovana Jeremić, napravila je pravi bum sa svojim novim stajlinog. Naime, ona je iznenadila sve kada se pojavila u majici koja više otkriva nego što skriva! Ovo je svima privuklo pažnju kako muškarcima, tako i ženama. Mi smo ovim povodom pozvali i Jovanu, koja je rekla:

– Privatno pratim modu i volim da se igram sa smelim kombinacijama. Nosim od najozbiljnijih, svedenih i decentnih komada, do onih provokativnih i opuštenih kombinacija u zavisnosti od prilike za koju se spremam. Konkretno,kada je u pitanju ova kombinacija, tačnije majica oko koje se digla sveopšta galama i zbog koje su pogledi i muškaraca,ali i žena bili uprti u mene,reći ću samo jedno:” Sve što vidite, to nisam ja. Istina je mnogo gora. I golija.” – kaže Jovana i dodaje:

Volim da koketiram sa ljudskom pažnjom i psihom. Da izazivam. Tako testiram ljude i njihove karaktere. Ja uvek hodam po granici, ali je nikad ne prelazim. Kod mene nikad ništa nije vulgarno. U tome je stvar. Marić uvek voli da kaze :”Da mogu da se uhvate i da ti nađu neukus, uradili bi to, ali ti si dovoljno intrigantna, a dovoljno kulturna da ćoveka razoružaš, a daš mu u ruke svu artiljeriju.– završava svoju izjavu vaša omiljena voditeljka!

MAGAZIN BALKAN

Komentari

comments