Mikele Mankini (28), čovek koji na svom telu ima više od 70 pirsinga kaže da je zbog svog ekstremnog izgleda postao popularan na “OnlyFans” platformi.

Ovaj pirsing majstor izbušio je i istegao uši još kada je imao 15 godina, a ostatak tela je pokrio tetovažama tokom kasnih tinejdžerskih i ranih dvadesetih godina. Takođe, stavio je širok čep u usne i probušio čelo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Michele (@mikthetaper)

Mankini sada ima čak 41 pirsing na genitalijama – 19 silikonskih i 22 perle, kao i pirsinge na obrazu, bradavicama i nosu. Takođe, uradio je zahvat cepanja jezika kako bi podsećao na zmiju.

Italijan je rekao da je njegovo iskustvo sa modifikovanjem tela počelo dok je bio u vezi sa jednom devojkom.

Mankini je prvo studirao na univerzitetu za knjigovođu, ali je kasnije shvatio da ne želi da “umre u kancelariji”, već se odlučio za praktičniju karijeru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Michele (@mikthetaper)

“Nemam omiljeni pirsing jer volim sve što sam uradio na svom telu. Svaki od njih čini da se osećam prijatnije u svom telu i ima značenje”, rekao je Mankini i dodao da je najbolniji pirsing bio onaj koji je uradio na polnom organu.

“U početku je moja majka bila protiv toga što iz različitih razloga modifikujem telo, jer sam premlad i smatrala je da ću teško da nađem posao kada odrastem, ali na kraju me je ipak prihvatila, čak mi je i pomogla oko jednog pirsinga”, rekao je on.

 

Izvor: LADBIBLE.COM

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments