Zlata Petrović je u nedavnom intervjuu isprozivala Snežanu Đurišić, uz tvrdnje da pevačica navodno koristi poziciju člana žirija “Zvezda Granda” kako bi joj se osvetila, i to preko bratanice.

U novom intervjuu, Zlata je rešila da otkrije još detalja vezanih za Đurišićevu, uz priznanje da ih povezuje “ružna prošlost”.

– Stavila sam tačku na tu situaciju budući da ne volim da se prepucavam javno. Za toliko godina karijere sam prvi put pukla i ušla u sukob sa nekom koleginicom. Neka Snežana bude čovek pa nek kaže da li sam je ikada prva uvredila ili nešto nažao učinila. Rekla sam istinu koja je dugo čekala da bude izgovorena – počela je izlaganje Petrovićeva.

– Među nama se pre dve decenije dogodilo nešto ružno o čemu nikad nisam govorila niti ću govoriti. Bilo je pitanje vremena kada ću i zbog čega ću pući. Ljudi smo od krvi i mesa pa je normalno da nekome izgovorimo ono što smo decenijama opraštali i bacali u kantu za smeće – dodala je pevačica.

– Mi smo se uvek prijatno javljale jedna drugoj na snimanjima iako je postojalo to nešto ružno u prošlosti. Zarad poštovanja i kolegijalnosti prećutiš, pustiš, tražiš opravanje za druge, pa kad se skupi, nema Boga da možeš da se suzdržiš. Bog me je oslobodio te ružne osobine da se bavim tuđim životima.

– Uvek sam njoj i svima drugima želela samo sreću. Ne želim da budemo u ratu i da među nama vlada negativna energija ili neka zla krv, pogotovo što sam oduvek ja ta koja traži opravdanja drugima. Sa mnom su uvek znali svi na čemu su. Kako kolege, tako i moji najbliži – istakla je Zlata.

– Mnogo mi je lakše otkad sam sve Snežani rekla i u lice i oslobodila se ljutnje posle toliko godina. Kamen bi pukao posle 15-20 godina, a kamoli ja. Neću da se izvinjavam što sam rekla istinu koja je odavno trebalo da se čuje. Nema te koleginice koja može reći da sam joj pomislila, a kamoli uradila nešto loše.

– Ako nisam mogla da uradim dobro, pohvalim ili pomognem, odmogla i kudila nisam. Kada je neko transparentan poput mene, nema mesta ljutnji. Ukoliko mi je Snežana zamerila, to je njeno pravo. Nisam imala nameru da je uvredim, nego sam u trenutku slabosti oslobodila ono što mi je na duši. Radilo se o detetu iz moje porodice, mojoj krvi. Ko razume – razume, nema potrebe da objašnjavam. O Snežani više neću govoriti – zaključila je Petrovićeva.

 

Izvor: Espreso.rs

Foto: Svetski/Glamur (printscreen)

Komentari

comments