Poznati vojvođanski šansonjer je dva sata uz pratnju tamburaša uveseljavao goste u restoranu “Dva Jelena” u Skadarlij. Ovo je inače i prvi zvaničan koncert održan u restoranu Dva Jelena posle Tome Zdravkovića koji je nastupao na ovom mestu.

Rečima „Dobro veče, Beograde,Skadarlijo,…“, pozdravio je prisutne i obećao mnogo dobrih pesama.

Bogdan je kroz muzičku panoniju proveo beogradsku publiku, koja je do poslednjeg mesta ispunila Dva jelena i koja je velikim aplauzom, posle svake pesme, pozdravila poznatog pevača.

Beogradska publika se, uz, kako sam Bogdan kaže „pesme, pisme i pjesme“, upoznala kako sa starim hitovima poznatog pevača, tako i sa najnovijim pesmama iz vojvođanske ravnice.

Uz uvek nadahnute priče koje na neke davne dane posete i koje se srcem osete, nizalo se sve ono što Zvonkovo stvaralaštvo čini posebnim “Ej, salaši na severu Bačke”, “Govori se da ne varaš”, “Neko sasvim treći”, “Kad se mesec sprema na spavanje”, “Kad sam bio mlađan lovac ja”…

Od ove nedelje u restoranu vas očekuje veče posvećeno Tomi Zdravkoviću gde će poznati pevači imati priliku da dođu i otpevaju po neku Tominu pesmu.

 

Foto: Nemanja Dedović

Komentari

comments