Neke pevačice su bile vredne i time pokazale kakve su domaćice, a neke ili nisu želele da se hvale kako su ofarbale jaja ili nisu imale vremena da se petljaju s njima. Kako god, ove tri cice uopšte nisu u trendu jer se zna da se svakog Uskrsa, kače fotkice na društvene mreže sa jajima.

Ceca je svojim fanovima samo čestitala praznik ali ne i pokazala koliko je umešna u kuhinji, jer je ovog Uskrsa, selfi sa jajima izostao. Ipak ne treba zaboraviti da Ceki u nedelju nije nastupala već je praznik provela u krugu porodice što je za pohvalu. Kao i Ceca, tako i Nataša Bekvalac nije pokazala svojim pratiocima na društvenim mrežama koje boje je šarala jaja

Doduše, sve je to sa razlogom jer je Nata bila poslovno zauzeta i to u zemlji kršnih Djetića. Još jedna cica koja dal nije stigla jer su je obaveze sprečile ili nije vešta u tome da ofarba jaja jeste Nikolija.

Ne sumnjamo da je mama Vesna obavila posao mesto nje, pa je Relja imao alat za tucanje, to jest jaja s kojima je mogao da označi Uskrs. Sve u svemu, ove tri cice se nisu pokazale kao prave domaćice za praznik ili nam to nisu pokazale kao mnoge na društvenim mrežama.

 

Foto: Instagram (screenshot)

Komentari

comments