Uskrs je radostan praznik za sve nas pogotovo kada ga dočekamo u krugu porodice, pa je tako bilo i kod naših poznatih cica koje su pokazale svoje umeće u farbanju jaja.

Već ranom zorom za Uskrs, videli smo selfi Ivane Selakov sa njenim jajima, kod kojih je preovladavala zlatna boja. Ne znamo da li ovo treba da znači to da je Ivana “zlatna koka”, ali činjenica je da su jaja ofarbana uspešno što se da primetiti i na fotkama koje je okačila na društvene mreže.

Ivana već duže vreme živi sa dečkom Pedjom, pa ne sumnjamo da joj je pomogao u kuhinji. Njena koleginica , pevačica Milica Krsmanović, praznik je dočekala u krugu porodice što je i otkrila na svom profilu. Za razliku od Ivane Selakov, Milica je išarala svoja jaja pa je pokazala i svoju umetničku stranu

Kod Seke Aleksić je svakog Uskrsa prava praznična atmosfera, ali ovaj Uskrs je za nju poseban pošto je prvi sa sinom Jakovom. Seka je otkrila da je za njega ofarbala specijalno jaje plave boje ali da je celu kuću okitila kako bi se osetila praznična atmosfera.

 

Foto: Instagram (screenshot)

Komentari

comments