Kao što je u avgustu objavljeno starleta Teodora Radojičić, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza i učesnica rijalitija, uhapšena je u Beču zbog sumnje da je dilovala drogu.

– Ona se, navodno, povezala s lokalnim dilerima, a uhapšena je nakon što ju je policija pratila nedeljama. Nije ni sumnjala da je pod prismotrom, a lisice na ruke stavljene su joj u trenutku kada je predavala narkotike kupcima. Proverava se da li ona ima veze s grupom koja je u Beču uhapšena pre dve nedelje zbog dilovanja kokaina, a u kojoj ima i naših državljana – rekao je dobro obavešteni izvor:

– Teodora se branila ćutanjem na saslušanju i tražila je advokata, a o svemu je obaveštena i porodica. Njen brat danas putuje u Austriju kako bi je posetio – dodao je izvor.

Starleta i učesnica nekoliko srpskih rijalitija i ranije je pričala da vodi buran život na ivici zakona.

Sve sam probala

– Godinu i po dana se nisam treznila. Ustanem ujutro, sednem kod prijatelja u kafić, naručim viski, pa pređem na koktele. Ne znam šta sve nisam probala u životu i u kakve sve probleme mogu da upadnem, i sa zakonom i ovako – rekla je jednom prilikom Teodora, koja je poznata po tome da voli žestoke momke, pa se i udala za muškarca koji je završio u zatvoru.

Nakon što je vest o Teodorinom hapšenju, odjeknula kao bomba sad je i zvanično dobila 4 godine zatvora, za posedovanje 4 kg heroina.

 

Izvor: Espreso.rs/Alo.rs

Foto: Parovi (printscreen)

Komentari

comments