Pevača Darka Lazića je nedavno zadsila tragedija, on se još uvek nije oporavio od smrti oca Milana, a sada se oglasio iz Bosne i Hercegovine iz Mostara, pa poručio da ga je život naučio da se bori.

“Ovde je bajno. Uvek sam voleo da dođem u Mostar”, rekao je pevač, a zatim se osvrnuo na to kako se oseća posle velikog emotivnog udarca.

“Život te uči da se boriš i što kažu “sve što te ne ubije, to te ojača”, a na neki način je tako. Ne smeš nikad u životu da padneš. I kad ti je najteže moraš da se boriš i da nastaviš dalje. Ono što je meni najbitnije, to su moja dva deteta, ćerka Lorena i sin Aleksej. To je moja najveća motivacija u životu, jer se za njih živi i za njih se bori.”

“Ako padnem ja, padaju svi oni, a to ne sme nikad da se dogodi. Život je pun problema i neočekivanih stvari. Danas te ima, sutra te nema. Nema predaje, borbe kroz život mora da bude, imam prejake pesme u najavi, jedan je duet sa mojom kumom Andreanom Čekić, a drugi sa Anidom Ćušićem iz Mostara i zaista mi je velika čast”, kaže Darko.

Podsetimo, Lazićev otac se 5. decembra podvrgao operaciji smanjenja želuca radi gubitka kilograma, ali je došlo do komplikacija nakon toga. Pevačev tata pao je u komu, iz koje se nije probudio, te je 13. decembra preminuo. Darkovoj majci Branki naročito je teško pao gubitak supruga.

 

Izvor:Espreso.rs/Dnevni avaz

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments