Odnos između atraktivnih učesnika “Zadruga 2 ” Lune Đogani i Davida Dragojevića, bez obzira na to što je on u vezi sa Aleksandrom Subotić pored njihovih cimera, komentarišu i verni gledaoci popularnog rijalitija. Većina smatra da između blogerke i fudbalera postoje jake emocije, pa se i Luna konkretno oglasila povodom ove teme.
– Ja nosim etiketu rasturačice brakova. Ja sam Davida i Aleksandru zavolela, oni su dobri ljudi. Imaju problema u svojoj vezi ali rešiće. David je zanimljiv, inteligentan i liči na moje drugove koje ja imam napolju. Ja verujem u muško-ženska prijateljstva. Aleksandra i ja nikada bolji odnos nismo imale. David nije moj tip muškaraca. Fizički, on nije moj tip. I da ne postoji Aleksandra ja ne bih bila sa Davidom. Njihova veza će opstati, ja mislim da hoće – pričala je Đoganijeva.

 


Vezu Davida i Aleksandre, Luna je uporedila sa ljubavnom romansom između nje i Slobodana Radanovića sa kojim je stupila u vezu u prvoj sezoni Zadruge i pred kamerama istu i okončala.
– Sloba i ja smo imali bolestan odnos. Mi se nismo odvajali. Bili smo ušuškani, to je greška. Trebalo bi da se David i Aleksandra druže sa ostalim ukućanima – rekla je ćerka proslavljenih densera.

Foto:Youtube (Printscreen)

Komentari

comments