Atraktivna pevačica Aleksandra Mladenović je za veoma kratko vreme uspela da pronađe svoje mesto na estradi, te se, po plasiranju u finale muzičkog takmičenja “Zvezda Granda” pre dve godine, odmah bacila na snimanje pesama i spotova što joj je omogućilo da postane jedna od najtraženijih učesnica spomenutog takmičenja.
Publika koja je se seća iz prethodnih sezona muzičkog šou programa neretko ističe da je pevačica preterala sa estetskim korekcijama koje su je učinile neprepoznatljivom, pa je ona odlučila da stane na kraj zlim jezicima, koji joj svakodnevno šalju poruke na društvenim mrežama i vređaju njen fizički izgled.

 


Naime, Mladenovićeva priznaje da je uvećala grudi i usta, kao i da se ne kaje zbog svoje odluke, pa se tim povodom oglasila i na svom “Instagramu”.

 


– Zamolila bih “osobe” da prekinu da prave lažne profile da bi pljuvali moj fizički izgled. Ne dotiče me, samo gubite vreme. Moja usta, moje si*e, ja sam želela tako i ne mora to vama da bode oči i da vam smeta. Gubite vreme ako mislite da ćete me povrediti na taj način. Ja sam tu da pevam za ljude koji vole da me slušaju i koji poštuju moj rad, a to da li sam radila neku korekciju na sebi je isključivo moja lična stvar. Bavite se svojim životom! Hvala na razumevanju – napisala je pevačica.

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments