Goca Tržan (46) ponudila se da bude dadilja sinu Miljane Kulić (27) kako bi zaradila koji dinar tokom epidemije koronavirusa! Pevačica i rijaliti zvezda imaju decu sa Ivanom Marinkovićem – Goca ćerku Lenu (13), a Miljana sina Željka (2), koji se nikad nisu upoznali.

Ideja da pop zvezda postane bebisiterka Kulićevoj nastala je pošto se Tržanka požalila da ima finansijskih problema jer mesecima nigde ne nastupa.

– Vidim da je narod baš zadovoljan što estrada nema od čega da živi. Eto, bar nekome i sreću da donesemo svojom nesrećom. Najlakše je reći ‘estradnjaci zarađivali hiljade evra, pa sad nemaju prebijene banke’. Kamo sreće da svi zarađujemo hiljade evra! Ne znam, možda bi bilo bolje da se k*rvam, moguće da bi me tada više cenili. Neće nas ubiti korona, nego zloba – napisala je pevačica na Tviteru.

 

Njeni pratioci na ovoj društvenoj mreži odmah su počeli da joj predlažu kako da dođe do novca. – Pa, možda vam Miljana Kulić može pomoći, ipak ulazi u ‘Zadrugu 4’ za 200.000 evra – predložili su Goci, a ona je sa oduševljenjem prihvatila ideju:

– Bila bih odlična dadilja njenom sinu, što da ne!

Goca je očigledno promenila mišljenje pošto je doskoro Kulićeve zaobilazila u širokom luku.

– Lena nema brata, jer se ja nisam po drugi put porodila. Ako mislite na Željka, ukoliko moja ćerka bude želela da ga upozna, neću imati ništa protiv. Lena zna da je njen tata napravio dete u rijalitiju, ali ne priča o tome – govorila je doskoro pevačica, a sličnog mišljenja je i temperamentna Nišlijka.

– Ukoliko bi mi sin tražio da upozna sestru, bila bih spremna da se ponizim i zovem Gocu – poručila je Miljana.

Zanimljivo je da ni Tržanka, koja je bila u braku sa Marinkovićem, ali ni Kulićeva koja je s njim imala vezu u “Parovima”, nemaju više nikakav kontakt s njim. Ivan godinama nije video Lenu, a ni posle dve godine od Željkovog rođenja nije upoznao sina.

 

Izvor:Alo.rs/T.S.

Foto: Instagram, You Tube Parovi (printscreen)

Komentari

comments