Ovan

Ove nedelje se osećate iscrpljeno. Potrudite se da se fokusirate na popunjavanje slobodnog vremena. Lakše ćete pregurati nedelju ako Vam se nešto dešava. Imate utisak da Vam ne ide sve od ruke, ali budite uporni da ostvarite sve što hoćete. Novčana situacija je odlična i time ste prezadovoljni. Moguć kraći put tokom vikenda. Komunikacija sa drugima će se konačno poboljšati.

Bik

Ove nedelje ste skloni uživanju. Sporiji ste nego inače u izvršavanju obaveza. Potrudite se da se usredsredite na sebe. Ne zapostavljajte svoj privatni život zbog posla. Postoji mogućnost da se nećete razumeti sa saradnicima dobro. Poradite na tome jer će Vam od toga zavisiti uspeh. Pokušajte da nađete kompromis sa drugima. Što se tiče odnosa sa partnerom, budite iskreni i otvoreni. Ako ste slobodni, neka osoba iz prošlosti se može opet pojaviti.

Blizanci

Sjajno se osećate. Komunikativni ste. Imate utisak da se stvari konačno odvijaju kako treba. Dogovorite se sa partnerom, ako ste u vezi, da idete na neki kraći put. Ukoliko ste slobodni, bićete skloni flertu i mogući su neki zanimljivi događaji koji se tiču ljubavi.

Rak

Promenili ste stav o vezama, o odnosima sa drugima. Sada konačno znate šta je to što želite. Zahtevniji ćete biti nego inače. Jedino što nije dobro je što možete da budete malo sporiji u vezivanju za druge ljude, ali i što se tiče promena, ništa neće ići brzo. Usmerite se na posao neko vreme, kako biste nadoknadili neke stvari u kojima zaostajete. Bitno je da budete odgovorniji. Prijatelji i drugi ljudi Vam neće biti od pomoći ove nedelje, zato se oslonite na sebe. Mogući su problemi na poslu sa nekom saradnicom.

Lav

Posvetite se poslu iako niste raspoloženi za rad. Privatni problemi mogu uticati na poslovne obaveze, pokušajte da to izbegnete. Možete se videti sa nekim prijateljima sa kojima se niste videli odavno. Koristite svaku priliku da se družite.

Devica

Ova nedelja je dobra za ostvarivanje planova koje ste odavno napravili. Budite uporni u ostvarenju svojih ideja, ne dozvolite da Vas drugi sabotiraju. Postavite ciljeve i držite se toga cele nedelje. Sve će ići brže nego inače, pa ćete biti zadovoljni. Posao može stagnirati od polovine nedelje. Sad je vreme za nove veze, nove poslove, nove saradnje, pa bi trebalo tome da se posvetite.

Vaga

Prilično ste stabilni ove nedelje iako Vas drugi mogu remetiti. Potrudite se da date sve od sebe da se ne opterećujete poslom i novcem. Nadređeni može biti zahtevan. Mogući su problemi u saobraćaju, ali i u komunikaciji sa drugima. Nemojte naglo reagovati. Vesti koje čekate od osobe koja nije iz Vašeg mesta će biti dobre.

Škorpija

Dobar je period za saradnju sa drugima. Potrudite se da izađete u susret drugima koliko možete, ali će Vam svakako svi biti od pomoći. Ako ste u vezi, sve će biti kako treba. Partner Vam je velika podrška u vezi sa poslom. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu. Nemojte odmah očekivati nešto ozbiljno, opustite se i uživajte u trenutku. Mogući su neki iznenadni troškovi u kući.

Strelac

Uživate u svom poslu. Imate podršku od nadređenog, dajte sve od sebe da ostvarite plan rada. Potrudite se da se usredsredite na sebe, bavite se sportom. Iznenadni troškovi su izvesni, ali gledajte da ove nedelje ne idete u neku veću kupovinu. Štedite malo.

Jarac

Zabavite se i usmerite se na partnera, porodicu ili decu. Ova nedelja nije nedelja za posao. Potrudite se da što manje energije trošite na druge ljude. Napeti ste, pa bi bilo dobro da se bavite sportom. Posetite i zubara ako imate vremena.

Vodolija

Budite umereniji nego inače. Mogući su problemi sa prijateljima, ali ne ulazite u neke sukobe sa osobama koje Vam nisu toliko bliske. Provedite vreme sa ljudima sa kojima možete da komunicirate dobro. Ova nedelja je odlična za zabavu, flert i ljubav. Uživajte više.

Ribe

Komunikativni ste. Imate višak energije. Potrudite se da se fokusirate na sport, na aktivnosti. Pokušajte da provedete više vremena radeći ono što je isplanirano. Organizujte se bolje, nemojte samo planirati nego i ostvarujte ono što je već na listi obaveza. Budite praktičniji. Mogući su problemi u komunikaciji sa prijateljima.

 

Autor: Jovana Vilimonovic

Izvor: Mondo.rs

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments