OVAN

Što se ljubavi tiče već par dana vam je simpatična osoba sa posla. Niste sigurni da li da je startujete i da se upustite u nešto s njom ali zvezde kažu da vredi pokušati. Svakako vam je savet da u početku krijete vezu dok ne budete sigurni da je suprotna strana zagrejana za vas. Seks sa tom osobom bi vam i te kako prijao pogotovo ako ste u braku jer sama tajnovitost i skrivanje bi vas palilo i dovelo do toga da osvežite svoj život. Poslovna strana je ok, moraćete više da zapnete jer nadredjeni to očekuju od vas ali rezultati na kraju nedelje neće izostati. Šanse da se malo više oparite imate u četvrtak.

 

BIK

Bikovi će ove nedelje biti razdražljivi pa će im svaka sitnica smetati. Ali vodite računa kad su bivše ljubavi u pitanju jer neka od njih može da vam se javi. Tu neće biti nekih posebnih emocija osim seksualne privlačnosti ili same koristi u vidu nekog posla. Ukoliko ste slobodni, neka ozbiljnija priča sa devojkom ili muškarcem vam se smeši tek za vikend kada vam aspekti idu na bolje pa ćete na prisutne ostavljati pozitivan utisak. Početak nedelje je povoljan za neki finansijski dobitak.

 

BLIZANCI

Ako ste ovih dana primetili da svaki čas vidjate sklopljene kazaljke onda znajte da zaista neko misli na vas. To je osoba koju ste upoznali preko posla i koja vas već duže vreme merka ali ne zna kako da vam pridje i da neki znak da joj se dopadate. Ono što vam se preporučuje za ovu nedelju jeste da se pozabavite modiranjem i dobrim izgledom jer će nečije oči biti uprte u vas pa ne ide da ličite na strašilo. Trudite se da ove nedelje nadjete zajednički jezik sa pretpostavljenima jer sami aspekti su takvi da nekome od njih možete opasno ići na nerve, a to vam ne bi odgovaralo.

 

RAK

Postoji mogućnost da dodje do neke male svadje sa osobom s kojom ste ali to neće otići u neku negativnu stranu jer i sami znate da povučete ručnu kad treba, odnosno tačku stavite na krevet i rešite stvar. Ipak, ne mora da znači da će partner svaki put pasti na vaš seksualni poziv kako biste se iskupili za svoje bubice i džangrizavost. Finansijski dobitak očekujte od srede, a pohvale od šefa u petak. Ova nedelja je za hvatanje zaleta jer vas naredne očekuje mnogo više posla zato treba voditi računa da ne zapostavite partnera.

 

LAV

Ako ste slobodni ova nedelja vam pruža šansu da zavedete neku od osoba iz vašeg okruženja na koje ste bacili oko. S razlogom ih je više jer nekad ni sami ne znate šta hoćete, koga želite i šta želite ali zna se da vam je seks na prvom mestu pošto ste maltene zagoreli. Oni koji su u vezi ili braku neka povedu računa jer će imati iskušenja da osobu s kojom su, prevare posredstvom posla ili nekog dogadjaja koji će posetiti. Ma koliko vi bili stručni u laganju, istina će isplivati na videlo, a onda može nastati haos.

 

DEVICA

Dajte sebi malo relax ove nedelje jer ste preterali sa dokazivanjem na poslu. Po svaku cenu želite da budete prvi i najbolji ali nije sad trenutak da se dokazujete na poslu već to činite od juna kada su vam povoljniji aspekti. Sad se posvetite osobi s kojom ste i unesite neku novinu u seksualni život jer će to osvežiti vašu vezu ili brak, a ukoliko ste slobodni obavezno se u sredu prošetajte gradom ili uveče izadjite, imate šanse da naletite na osobu koja vam se ranije svidjala ali vam tada nije upalilo da je smuvate. Neka čudna energija bi se rodila izmedju vas i privlačnost koja tada nije postajala.

 

VAGA

Ove nedelje ćete biti više nego inače skloni seksualnom eksperimentisanju, pa postoji šansa da vam se dopadne osoba istog pola ukoliko niste u gej varijanti. Svakako telefon držite na sigurnom jer su pozicije takve da nešto iz njega može isplivati na površinu što ne bi trebalo, to mogu biti vaše golišave fotografije, neke sms poruke i slično. Nedelja vam je povoljna što se tiče uživanja u životu, pa vam i posao neće teško pasti.

 

SKORPIJA

Nova nedelja će vam doneti sve ono što ste očekivali na poslu , a to su pohvale i dobri rezultati. Konačno će se vaš trud isplatiti, a i finansije će biti bolje nego inače. Kada je ljubav u pitanju slobodni će i dalje pričekati na neku ozbiljniju priču ali seksa neće manjkati, dok zauzete škorpije ne miruju kada je strast u pitanju. Nezasitost u krevetu jeste vaša vrlina ali sve što je umereno dozirano je najbolje i duže traje, pa nemojte da tako brzo koristite sve maštarije ako niste spremni da iste smišljate.

 

STRELAC

Malo će vam ova nedelja biti čudnjikava kada je koncentracija u pitanju pa postoji šansa da na poslu budete više odsutni mislima nego prisutni. To će se posebno uočiti krajem nedelje kada ćete i sami biti ljuti na sebe što niste završili sve obaveze na vreme. Ali vam vikend donosi više raspoloženja jer će vam ceo proći u znaku seksa sa partnerom. Neke pripadnice će čak ostati i trudne u ovoj nedelji, a slobodni strelčevi će gadjati direktno one koji im se već duže vreme dopadaju. Šanse da smuvate nešto imate u petak.

 

JARAC

Trudite se da vam ova nedelja ne prodje kao prethodna, u smislu strogoće prema osobi s kojom ste. Poziv u krevet od strane partnera ne odbijajte, izlaske isto i trenutke provoda zajedno jer u suprotnom može doći do hladjenja sa njihove strane. Poslovno ćete imati više obaveza nego ranije, ali znajući da ste temeljac, stižete sve da obavite. Novčani dobitak imate u utorak, veći trošak u subotu.

 

VODOLIJA

Stižu vam iznenadne vesti od strane osobe iz inostranstva. Samim tim su vam i pozitivni aspekti akonto posla, ali vodite računa oko dopisivanja sa kolegama i koleginicama jer ste nekima od njih zapali za oko. Nečije skrivene namere sada mogu biti otkrivene pa ukoliko niste slobodni, eto kuršlusa. Aspekti pokazuju da morate više trenirati pa pošto će biti loše vreme onda prošetajte do neke teretane i malo nabacite kondiciju.

 

RIBE

Iako ste nešto prećutali osobi s kojom ste, ta informacija dolazi do nje. Jedini način da izbegnete veću prepirku jeste da odrešite kesu i iznenadite voljenu osobu jer ni sam seks vam neće pomoći ovaj put. Slobodni neka se pozabave istraživanjem na Instagramu jer imaju šanse da primete neko seksi telo koje u prvi mah može da se učini da je samo za krevet ali sudeći po pozitivnim aspektima, ostaćete sa tom osobom u vezi. Novčani dobitak u četvrtak, za vikend planirajte putovanje.

 

Foto: Pixabay

Komentari

comments