OVAN

Imali ste veća očekivanja od onoga što je realno moglo da se ispuni na polju finansija, pa ste blago razočarani. Nemate preterano velika i važna dešavanja na emotivnom planu tokom današnjeg dana. Mogući su bolovi u vratu. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

BIK

Nije povoljan dan za saradnju sa Lavom. Možete da očekujete generalno sporiji tempo na poslu danas. Emocije vam nisu sasvim stabilne i ne osećate se ni dobro, ni zadovoljno. Moguće je da vam je potrebno neko vreme da se stvari smire. Glavobolja.

BLIZANCI

U naletu raznolikih ideja, gubite iz vida konkretne akcije koje bi trebalo da preduzmete. Dopada vam se osoba koja deluje preterano pasivno u odnosu na vas. Moguće je da se mnogi pitaju šta zapravo radite sa njom. Mogući su problemi sa krvotokom.

RAK

Prijateljska pomoć nikada nije na odmet. Imate mnogo poslova u planu, pa vam je potrebna i nečija podrška. Opušteni ste i ne tragate za novim ljubavima. Osećate se dobro u svojoj koži i vaša parola je “šta bude, biće”. Dobro se osećate.

LAV

Moguće je da nećete baš moći da realizujete sve ono što ste imali u planu za danas. Postoje neke kočnice. Nadmen stav koji s vremena na vreme ima vaš partner vam smeta. Pokušavate da mu objasnite da je samo jedan Lav u vašoj vezi. Mogući su bolovi u leđima.

DEVICA

Očekujete važne vesti iz inostranstva. Ako se bavite uslužnim delatnostima, povoljan je dan za vas. Moguće je da vam više i ne odgovara sasvim da budete sami. Poželeli ste ipak da imate pored sebe nekoga ko bi vam pružio ljubav i nežnost. Odmarajte.

VAGA

Ukoliko ste iz bilo kog razloga bili zabrinuti za svoje polje finansija, treba da znate da je to nepotrebno. Stvari će se rešiti. Ukoliko budete nastavili da krijete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada, ona će završiti sa nekim drugim. Problemi sa bešikom.

ŠKORPIJA

Očekuje vas uspeh u poslovima koji na bilo koji način mogu da imaju veze sa javnošću ili komunikacijom sa velikim brojem ljudi. Vaš partner nekada deluje autoritativno na vas, iako ste preterano ponosni da to drugima priznate. Mogući su problemi sa kožom.

STRELAC

Važno je da se danas posvetite poslu i da ne dopustite da vam bilo šta drugo odvlači pažnju previše. Svakodnevnica vam je ispunjena lepim emocijama. Uživate u ljubavi koju imate sa voljenom osobom. Zadovoljni ste sasvim. Moguć je pad imuniteta.

JARAC

Faktor sreće će vas poslužiti ali samo u određenoj meri. Važno je da znate gde da stanete kada su rizici u pitanju. Možete da se nadate veoma lepom odnosu sa osobom rođenom u znaku Bika. Sasvim ste kompatibilni. Ne bi trebalo da bude problema.

VODOLIJA

Privatni posao bi mogao da procveta ako budete poslušali savet od strane nekog muškarca iz porodice. Na polju jubavi nemate veće promene. Dan je veoma povoljan ako planirate početak zajedničkog života sa voljenom osobom. Čuvajte grudni koš.

RIBE

Ukoliko planirate kraće putovanje, krajnje je vreme da se angažujete na tom planu. Možete da se nadate pozitivnom odnosu sa osobom koja vam se dopada. Zamerate joj samo to što pokušava da dominira više nego što ste očekivali. Sinusi su vam osetljivi.

Astrolog: Ruža Ružanović

telegraf

Komentari

comments