Bliži se leto, sunčani dani i naboj energije koju će svakako osetiti svaki horoskopski znak.

Stiže novi elan, radni zadaci koji će se mnogo lakše obavljati, a tu su i druženja sa porodicom i prijateljima.

Očekuju nas i mnoge promene na ljubavnom planu, a neki horoskopski znaci će odlučiti da krenu svojim putem i da menjaju život iz korena. Po svemu sudeći, jun će biti harmoničan i pružiće nam novu životnu energiju.

Ovan- izražena vam je intuicija i dobro se osećate. Pokušajte ovaj mesec da više ugodite sebi da se maksimalno opustite. Nemojte se naprezati oko stvari koje nisu u vašoj nadležnosti. Tako ćete skupiti energiju i osećaćete se mnogo bolje. Vašem telu i umu bi prijala joga. Razmislite o tome.

Bik- Jun mesec će u vama da probudi dve osobe. Jedna koja je željna svega i samo bi da zuji i da nikada nije kući a druga osoba želi mir., spokoj kućnu atmosferu i preotrećena je finansijama. Pokušaj te da nađete sredinu i da zadovoljite obe osobe u vama.

Blizanci- vreme vas gura napred i vi se ne bunite. Nalet jake i pozitivne energije vam prija i vi je maksimalno koristite. Prijatelji, zabava i provod vam je sada na prvom mestu. Imate neke ideje za biznis ali još uvek niste sigurni tj niste izradili detaljni plan. Polako, ostavite to za naredne mesece. Osoba iz prošlosti će pokušati da vam se približi.

Rak- jedino gde osećate mir i spokoj je vaš dom i vaša porodica kao i blisko okruženje. Vaš životni ritam se menja jer vam nove osobe ukaze u život. Vi se povodom toga ne osećate sigurno i nije vam do novi poznanstava. Bitno je samo da slušate vaš unutrašnji glas i da ne radite ništa što vam unosi nemir.

Lav- preopterćeni ste poslom i želite nešto da promenite. Jednoličnost na poziciji na kojoj se sada nalaize izaziva vam nemir. Imate ideju kako to da promenite ali nemate mir kada pomislite da treba da razgovarate sa šefom. Poslušajte savet bliskog kolege koji će vam dati parve smernice.

Devica- jun mesec vam može doneti promenu posla kao i pomirenje sa osobom iz prošlosti. Trenutno se osećate kao u vakumu i samo čekate kada će se nešto dogoditi. Polako, vi niste osoba koja reaguje na prvu loptu pa nemojte ni sad.

Vaga- turbulentnost u ljubavnom životu predhodnih meseci vas je dosta namučila. Sada je vreme da spustite loptu i da niša ne radite. Baš tako da ništa ne radite. Sve što je vaše sigurno nalazi put do vas!

Škorpija- imate energije i lepo vreme i sunce vas mame da izađete napolje, obučete najlepšu haljinu i da uživate u ovom mesecu. Okružite se prijateljima, šetajte a sa porodicom provedite vikende. Vašem umu i telu je to potrebno.

Strelac- želite sve sada i odmah. LJubav, putovanje, promenu u poslu . Možda deluje haotično ali vi ćete sve to i dobiti jer vas univerzum podržava. Nemojte se obazirati na suvišne komentare, vi samo pičite svoj put i udahnite život punim plućima.

Jarac- mnogi Jarčevi se osećaju umorno i kosti su im teške. Iskoristite Jun mesec za lepo putvanje u banju, ili more. Povedite vama dragu osobu i vaše telo će vam biti zahvalno kada upije sunčevu energiju. Probleme i teške misli ostavite za neki drugi period.

Vodolija- prijatelji, dom, porodica je vaš fokus. Želite da svoje slobodno vreme provodite sa njima. Tako i uradite. LJubav vam je bitna ali ne i neophodan da biste bili srećni. Neka tako i ostane. Udvaranje koje vam sledi u junu mesecu može da bude ulazak u tajnu ljubavnu vezu. Razmislite da li vam to treba.

Ribe- jun mesec je za vas mesec ljubavi. Ako ste slobodni bukvalno u svakom momentu vi živite i osećate ljubav. Naučili ste kako stvari u ljubavi idu i sada je pitanje momenta kada u vaš život preko prijatelja ulazi taj dugo očekivani muškarac.

 

Izvor: Novosti.rs

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments