OVAN

Možda ste imali osećaj da stagnirate ili da niste sigurni čemu dati prioritet. Pred vama se otvaraju novi vidici, šanse koje treba prepoznati. Lep aspekt Marsa i Merkura  ukazuje na uspešne pregovore, brzo rešavanje situacija i finansijskih transakcija. Podstiče umne sposobnosti, olakšava učenje, studiranje a pomaže i u sportu. Možda će biti neophodno da se nečega odreknete, ili oslobodite, ako želite napredovanje. Euforično raspoloženje vas ne napušta kao ni potreba za ljubavlju, privlačenjem pažnje suprotnog pola. Ljubav na prvi pogled. Vitalni ste.

BIK

U subotu je mlad Mesec u vašem znaku koji pruža priliku da mnogo toga menjate u svom životu. Posebno kada je reč o karijeri, načinu poslovanja, ali i mestu prebivališta. Neki su skloni privatnom biznisu, reformama, inovacijama i modernijem marketingu. Trenutno su aktuelni odnosi sa javnošču, autoritetima ili ćete raditi na pridobijanju pažnje onih od kojih zavisi vaš rejting. S druge strane, obavljate tajne dogovore i konsultacije sa različitim interesnim grupama. Kako vas razdiru strasti  moguće su paralelne veze. Izbegavajte kalkulacije jer to neće doneti željene rezultate. Konstruktivno usmeravajte energiju.

BLIZANCI

U ovom periodu pažnju poklanjate grupnim aktivnostima, timskom delovanju.Većina je sklona udruženjima, strankama, klubovima, humanitarnim organizacijama ali i prijateljskim okupljanjima. Sve što ste planirali podrazumeva usaglašavanje sa drugima, a često ste i u ulozi predavača, animatora. Dobar aspekt Merkura sa Marsom donosi brzo rešavanje problema i poslova. U drugoj polovini nedelje može splasnuti elan ali nećete biti manje uspešni. Mislićete na ljubav, provod, kako da osvojite osobu koja vas magnetski privlači. Vitalni ste.

RAK

U subotu je mlad Mesec koji aktivira oblast planova i ciljeva. Do tada, izbegavajte krupnije investicije, operacije sa nekretninama, sve što je rizično po pitanju novca. Imate odličnu saradnju sa mlađim osobama, naročito ženama, intelektualcima, umetnicima. Izvesna su poslovna putovanja, uspeh u diplomatiji, trgovini, edukaciji, obrazovanju. Od prevashodne je važnosti da izbalansirate poslovni i privatni život. Ako vas privlači osoba na položaju potrudite se da joj na diskretan način to stavite do znanja. Ne zanemarujte porodične obaveze. Uživajte u prirodi.

LAV

Izuzetno ste ambiciozni i posvećeni karijeri. Kako je Sunce, vaš vladar, u aspektu sa Uranom, skloni ste promenama. To podrazumeva i odlučnost, brzo delovanje u situacijama koje su, na neki način, rizične. Period je povoljan za privatan biznis, sve koji su inventivni, bave se modernim zanimanjima, tehnikom, ili rade u velikim kompanijama. Takođe za studente, sve koji se edukuju, pohađaju kurseve, seminare. Emotivni život je negde daleko ili ćete zajedno sa partnerom otputovati za praznike i uživati. Obratite pažnju na pritisak i rad srca.

DEVICA

Ova nedelja je prilično zanimljiva jer Merkur gradi nekoliko aspekata. Sa Marsom podstiče društvene i političke aktivnosti, a podrazumeva brzo rešavanje poslova. Druga polovina nedelje je nešto izazovnija zbog uticaja Saturna jer on ukazuje na restrikcije. Svakako, nije pravi trenutak za donošenje ozbiljnijih odluka po pitanju novca, investicija, transakcija. Iako ste usmereni na dugoročne poslove i planove, strpite se još neko vreme. Sve se uzburkalo na emotivnom, a naročito erotskom planu. Balansirate između stare i nove ljubavi. Okrenite se sportu.

VAGA

Partnerstvo i saradnja su  na prvom mestu, kao i javni odnosi. Ovih dana obavljate mnoštvo razgovora  ili se usaglašavate sa ortacima u poslu. Moguće potpisivanje važnog ugovora i konsultacije sa pravnim licima. Sve to može uticati na promenu finansijskog stanja ili ćete biti u prilici da raspolažete većom svotom novca. Obratite pažnju na informacije i vesti koje dolaze iz inostranstva jer to može imati značajnog upliva na vaš status. Prilično se uzburkalo na ljubavnom nebu i sada ste u nedoumici. Uživajte u pažnji drage osobe bez opterećenja. Rekreirajte se.

ŠKORPIJA

U subotu je mlad Mesec u opozitnom znaku. To je prilika za novi početak, potpisivanje neobičnog poslovnog ugovora ili saradnje od koje mnogo očekujete. Nije isključeno iznenađenje, ponuda o kakvoj ste samo sanjali. Možda ste mislili da su vas zaboravili ili da niko ne primećuje vaš trud, talente koje posedujete, ali shvatićete da nije tako. Obratite pažnju na papirologiju, administraciju, račune, knjigovodstvo i ništa ne prepuštajte slučaju. Sa bračnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini i prilično zadovoljni. Lep period za druženje. Respiratorni problemi.

STRELAC

Izuzetno ste otvoreni, puni entuzijazma i skloni timskom radu. Jupiter u aspektu sa Marsom može doneti nagle promene i raščišćavanje atmosfere posle konflikata, rasprava ili pravnih problema. Odličan period za pravnike, sve koji rešavaju dugoročne sudske procese. Možda ćete biti u situaciji da se odreknete nekih privilegija, imovine, statusa u korist nečega što dugoročno smatrate mnogo vrednijim. Kao da balansirate između dve strane i nikako da donesete konačnu odluku koja se tiče emotivnog života. Proverite krvni pritisak.

JARAC

Saturn kreće retrogardno početkom nedelje. Možda ćete imati utisak da ništa ne ide onako kako ste isplanirali ili da je sve usporeno, statično. Ipak, to je sve samo privid i prilika da se pozabavite svojom prošlošću, propustima u pojedinim oblastima. Istovremeno, obavljaćete svakodnevne, rutinske obaveze, prilično uspešno, ali bez satisfakcije. Ako se bavite privatnim biznisom, nećete dizati glavu od posla. Venera i Merkur imaju lep upliv na porodični i intimni život. Najbolje se osećate u krugu porodice, dece i emotivnog partnera. Opustite se.

VODOLIJA

U prilici ste da poboljšate svoj javni imidž ili ulogu koju imate u važnim poslovnim projektima. Uglavnom, za vas je inspiracija najvažnija kada je reč o karijeri. Uspeh očekujete u svim aktivnostima zabavnog karaktera. Dakle, sve što je kreativno, povezano sa umetnošću, glumom, sportom, upravljanjem klubovima, kafićima, fitnes centrima. Krajem nedelje je moguće iznenađenje, preokret ako ste bez stalnog zaposlenja. Skloni ste avanturama i eksperimentisanju na emotivnom planu. Vodite računa o osećanjima partnera ako ste u dužoj vezi. Obratite pažnju na leđa i kičmu.

RIBE

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Pojačava senzibilnost, prijemčivost za sve što se oko vas dešava. Idealno ako se bavite umetnošću, poslovima koji podrazumevaju maštovitost, kreativnost ili istraživanje podsvesti. Prilično ste uspešni na finansijskom planu a ovo je period kada možete ostvariti prihode sa više strana, pod uslovom da se bavite privatnim biznisom. Druga polovina nedelje podrazumeva opreznost u pogledu nekretnina i poslova u vezi s tim. Oslonite se na emotivnog partnera ako ste nesigurni. Nesanica.

Izvor: Ilovezrenjanin.com

Astrolog: Vesna Lalić

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments