Nakon skandala koji je izbio kada je objavljeno da je Jelena Karleuša imala aferu sa Ognjenom Vranješom, ona se pojavila na snimanju “Zvezda Granda” gde se sukobila sa Snežanom Đurišić.

Svađa je buknula kada je Đurišićka spomenula skandal o kome već danima javnost bruji. Jelena je na to burno odreagovala, pa napravila problem.

“Sve je počelo kada je Snežana pred svima upitala Jelenu što joj je trebalo sve ovo sa Ognjenom. Karleuša se pravdala da je u pitanju montaža, ali Đurišićka je neumoljuvo poručila: Daj bre, pa svi znamo da nije i obrukala si i sebe i sve nas”. Tada je Karleuša eksplodirala i vikala Popoviću da odmah skloni Snežanu kao i da neće da sedi pored nje”, otkriva očevidac i dodaje:

“Pre nego što je došla Jelena Saša je sugerisao ostalim članovima žirija da ne pominju aferu sa Vranješom, a nakon svađe između Snežane i Jelene on je pitao Đurišičku zašto ga nije poslušala”, zaključuje očevidac.

Snezana Đurišić je pokušala da izvrda sa odgovorom i da odgovori na Karleušine uvrede, ali je rekla pomirljivo:

“Ja bih volela da to ne pišete. Nije joj lako, nervozna je sada.”

Tokom tog snimanja Karleuša je nervozu smirivala pijuckajući belo vino, vrteći olovku po rukama kojom se i igrala stavljajući je između nosa i usta, poput deteta.

Izvor: Kurir.rs/ Blic.rs

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments