Pobednica pete sezone najpopularnijeg rijaliti progama na Balkanu “Parovi” Dalila Mujić uživa u svakom slobodnom trenutku u Beogradu s obzirom na to da je šest meseci provela u zavorenom prostoru, odnosno u vili u Zemunu.

Naime, nakon što je pobedila i osvojila 30.000 evra, Dalila je kao nagradu od fanova i obožavatelja koji su je svih šest meseci podržavali dobila stan u Zemunu u koji s eodmah po izlasku iz rijalitija uselila zajedno sa svojim dečkom.

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, te često objavljuje lajvove i fotke iz novog stana. Sudeći po tome, može se zaključiti da u stanu dominira beli nameštaj koji je veoma moderan i sa ukusom izabran.

https://www.instagram.com/p/BWGcS0YFUb8/

No, s druge strane javljaju se i oni kojima nije svejedno što je Dalila pobedila (imali su nekog drugog favorita), pa jedni od fanova tih finalista objavili su na Fejsbuku fotografiju stana koji je identičan Dalilinom, a koji se izdaje na jedan dan i koji se takođe nalazi u Zemunu.

Oni pišu po društvenim mrežama kako je Mujićeva prevarila ljude i iznajmila stan, dok drugima govori da ga je dobila na poklon.

SRBIJA DANAS

Komentari

comments