Svako se na svoj način trudio da ostavi utisak na američkoj dodeli Gremi nagrada, ali sve su ambicije pale u vodu kada je na crveni tepih kročila Ledi Gaga. Svidela se nekome ili ne, blicevi su bili upereni samo u nju.

Teško je i približno definisati šta je to činilo kombinaciju Ledi Gage, ali dominantan je, nema sumnje, bio gornji deo. Kreator In Alex Ulichny pobrinuo se da grudi ekscentrične pevačice budu taman prekrivene nekom vrstom bolera obogaćenog bodljama na rukavima.

Manje zanimljv ali efektan bio je kožni šorts sa lancima, a celokupan ekstravagantni izgled pojačale su crne lakovane čizme na visoku platformu, iznad kojih su se isticale mrežaste čarape.

Gaga je pozirala prvo sa tamnim naočarima, pa bez njih, a napadački provokativan stav bio je prisutan u svakom trenutku. To je Gaga.

Bejonce se nije pojavila na crvenom tepihu, ali je Keti Peri pokazala novu frizuru i zablistala u kreaciji Toma Forda.

Bila je tu i Paris, ćerka Majkla Džeksona, koja je pokazala svoju vitku figuru u kreaciji s potpisom Balmain. Svaka je bila originalna, zanoimljiva na svoj način, ali zna se kome je pripala sva pažnja.

Izvor: BLIC ŽENA
Foto: PROFIMEDIA

Komentari

comments