Iako su učesnici „Zadruge 2“ primetili varnice izmedju blogerke Lune Đogani i Marka Miljkovića, retko ko je očekivao da će je on zaista osvojiti, i da će započeti ljubavnu romansu u Beloj kući. Naime, njih dvoje su nedavno odlučili da pruže šansu jedan drugome, te su uplovili u vezu. Đoganijeva i Miljković svaki slobodan trenutak koriste za razmenu emocija, poljubaca, dodira, zagraljaja i lepih reči. S obzirom na to da je Luna u prethodnoj sezoni ovog šou programa bila u turbulentnoj vezi sa pevačem Slobodanom Radanovićem, ona je svojoj cimerki Zorici Marković otkrila po čemu se razlikuju njen bivši i sadašnji partner, te je ćerka popularnih densera naglasila da joj je drago što Marko za sada poštuje njenu odluku da nemaju seksualne odnose, ali i da je svestna da će kad-tad sa svojim novim izabranikom otići korak dalje, i biti intimnija sa njim.

– Ne znam kako da imamo s*ks a da ne bude previše eksponirano i vulgarno, ali ne možemo mesecima da se držimo za ruke. Niti priča o tome, niti potencira. Znam da mu nije svejedno, sinoć kada me je masirao čila sam kako uzdiše. Pazi na mene, mazi me. I treće, nismo po ceo dan zajedno. Nije posesivan, ne smara. Svako ima svoje društvo i život, a kad smo zajedno, zajedno smo. Prija mi ta njegova mirnoća – rekla je Luna. Luna je uporedila svog novog dečka sa Slobom Radanovićem sa kojim je bila u burnoj u prvoj sezoni „Zadruge“.

– Ovo je potpuno drugačije od toga. Bilo mi je čudno jer sam navikla na vezu gde se stalno svađamo i bacamo stvari. Ja sam mu rekla da ću da budem onakva kakav je on. Ako on u meni budi mir, takva ću i ja da budem – dodala je ona.

Foto:Youtube

Izvor:Svetski radio.com

Komentari

comments