Nekadašnja učesnica popularnog rijalitija „Zadruga 2“ Aleksandra Subotić, teško provodi dane bez svoje jače polovine sportiste Davida Dragojevića, koji je od kada je ona diskvalifikovana iz dalje igre, sve prisniji sa starletom Anom Korać, koja ne odustaje od namere da smuva atraktivnog cimera.
S obzirom na to da je starletin i fudbalerov odnos goruća tema u rijalitiju, mnogi zadrugari se pitaju kako se Subotićeva oseća dok gleda svoju jaču polovinu kako vreme provodi sa atraktivnom cimerkom koja gaji simpatije prema fudbaleru, dok neki navijaju za ljubav Ane i Davida, drugi je osuđuju.
Povodom situacija nastalih u prethodna dva dana, Subotićeva je stisnula zube i oglasila se na „Instagramu“ , uputivši otvoreno pismo svom momku uz njegovu sliku kako brižno spava, ali i fanovima koji su zaslužili da znaju da li će Aleksandra staviti tačku na dve godine veze sa Davidom, ili mu pak progledati kroz prste.
– Svi nekada pogreše… Mene su izludeli ljubavi, bila sam kao luda, teška, i sve… Ti si me trpeo…Tebe tek žele, a mene nema tu da ti pomognem. Na meni je samo da se molim i da ti verujem. Voli te tvoja ljubav, tvoje sve na svetu. Tvoja Kana. – napisala je Subotićeva ispod svoje objave na Instagramu upućene njenom dečku koga ona bezuslovno voli, te mu je oprostila naprasnu bliskost sa Koraćevom, i odlučila da mu veruje.

Foto:Instagram

Izvor:Svetski radio.com

Komentari

comments