Ovan

Ljubav

Tokom ovog meseca ćete biti sposobni da impresionirate druge ljude svojim šarmom. Možda ćete biti previše emotivni. Ako ste slobodni, od polovine maja neka osoba iz Vaše prošlosti može da se vrati u Vaš život. Izbegavajte preterane reakcije. Imate utisak da Vas partner ne čuje i da Vas ne razume. Poradite na komunikaciji. Ako ste zauzeti, potrudite se da popričate sa partnerom o svemu, ne odlažite ništa, jer u drugoj polovini meseca problemi mogu da se uvećaju.

Posao

Potrudite se da privučete pažnju na sebe. Ne nervirajte se previše zbog posla, nego dajte sve od sebe da biste napredovali. Neka stabilna muška osoba može da Vam bude podrška na poslu. Ukoliko postoji mogućnost usavršavanja ne propustite priliku. Saradnja sa osobama sa kojima ste ranije sarađivali je izvesna od druge polovine meseca.

Zdravlje

Moguć je problem sa cirkulacijom.

Bik

Ljubav

Skloni ste zaljubljivanju ovog meseca ako ste slobodni. U prvoj polovini meseca je odlično vreme za dopisivanje, flert i neko novo poznanstvo. U drugoj polovini ćete ipak biti na dobitku ako se vratite nekoj osobi sa kojom već imate neku prošlost. Ako ste u vezi, prva polovina maja je mirna, a u drugoj su moguće rasprave, pa pokušajte da ih izbegnete.

Posao

Do kraja prve nedelje maja bi trebalo da odlučite sa kim želite da sarađujete. Razmislite dobro, nemojte da donesete naglo odluku, jer može da bude pogrešna. Ako ne donesete dobru odluku od polovine maja ćete već moći da uvidite da li ste u problemu. Bitno je da imate više opcija kao rešenje. Neka mlađa ženska osoba može da bude od pomoći na poslu.

Zdravlje

Moguća je prehlada, jačajte imunitet.

Blizanci

Ljubav

Imajte u vidu da iako je Venera u Vašem znaku to ne znači da će sve da bude idealno. To znači da treba ipak da se malo potrudite. Sreća će biti na Vašoj strani, ali samo do polovine maja. U drugoj polovini maja možete da imate opet kontakt sa starom ljubavi. Zauzeti, komunikacija sa partnerom u drugoj polovini meseca je ključna, pa se potrudite da se dogovorite oko svega.

Posao

Stavite svoje potrebe na prvo mesto. U prvoj polovini maja se potrudite da pozavršavate sve što možete, nemojte da preterujete sa odlaganjem, jer to neće moći da se završi dobro. Budite odgovorniji. Možda će da Vam se učini da ništa ne ide kako treba, ali ćete ipak biti zadovoljni na kraju.

Zdravlje

U prvoj polovini meseca ćete se osećati odlično. Moguće su glavobolje od polovine maja.

Rak

Ljubav

Bićete pomalo nesigurni u sebe do polovine meseca. Ipak razmislite dobro da li je najbolja opcija za Vas neka tajna veza ili je možda bolje da budete sami. Izbegavajte avanture. Ukoliko ste zauzeti, pokušajte da ne pravite previše promena u odnosu sa partnerom, ma koliko da ste nervozni.

Posao

Ukoliko ste planirali da započnete nešto novo sada je vreme za to. Kreativni ste. Prve dve nedelje su idealne za nove početke. Moguća je saradnja sa prijateljima. Imajte u vidu da od druge nedelje maja neće sve da ide baš tako glatko, pa od tad počnite da štedite i ne ulažite u nove poslove. Moguće su prepreke na koje nemate baš uticaj, kao što je problem sa kolegama, izvoz ili problemi sa kreditom.

Zdravlje

Moguć problem sa leđima.

Lav

Ljubav

Preko interneta možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Imaćete utisak da se poznajete dugo i da se dobro razumete. Moguće je zaljubljivanje u drugoj polovini meseca I ulazak u vezu. Ako ste zauzeti, postoji mogućnost zahlađenja u odnosima sa partnerom. Neki problemi koje ste več imali opet mogu da se pojave. Da biste izbegli dosadu vidite se sa prijateljima.

Posao

Što se posla tiče, imaćete pomoć sa svih strana. Konačno se nazire napredak i bolji aspekti, iako i dalje, bar do polovine maja treba da budete oprezni. U drugoj polovini meseca pritisak popušta na poslu. Samo je važno da prištedite.

Zdravlje

Odlično. Bavite se sportom.

Devica

Ljubav

Mogući su nesporazumi sa voljenom osobom. Biće više nerazumevanja nego ikad, ali od polovine maja će se sve lakše da se rešava. Budite otvoreniji prema partneru. Ako ste slobodni, možete da uđete u vezu sa nekom osobom koju dugo znate, a ako to nije slučaj, onda preko posla možete da upoznate neku zanimljivu osobu.

Posao

U prvoj polovini meseca ćete biti baš zadovoljni situacijom na poslu, kao i saradnjom sa kolegama. Od polovine meseca možete da očekujete manji zastoj. Pazite kome se poveravate jer su mogući veći problemi u komunikaciji sa drugima. Najbolje je da sve što možete da uradite završite sami.

Zdravlje

Moguć problem sa cirkulacijom. Nervoza će biti pojačana u prvoj polovini meseca.

Vaga

Ljubav

U prvoj polovini meseca su moguće rasprave sa partnerom ako ste zauzeti. Suzdržite se od previše zahteva i probajte da nađete neko zajedničko rešenje. Menjaćete raspoloženje svakodnevno od polovine maja, pa to takođe može da unese nemir u odnos sa partnerom. Poradite na strasti u vezi. Ako ste slobodni, tokom prve dve nedelje se ne savetuje ulazaka u neku novu vezu, ali već mogu da budu dobri aspekti za ljubav od polovine maja. Bićete neodlučni i dvoumićete se između dve osobe.

Posao

Ne brzajte sa odlukama na poslu ako Vas nervira neki kolega. Prilično ste napeti, a moguć je manji priliv novca. Najradije biste radili nešto kreativno, ali ako to nije moguće, onda bar odradite prioritete. Nemojte da se premarate u drugoj polovini meseca, jer to može prilično negativno da utiče na rezultate rada. Završite započete obaveze.

Zdravlje

Nervoza će biti pojačana u drugoj polovini meseca, odmarajte više.

Škorpija

Ljubav

Predložite partneru neke promene. Ne treba ništa da bude kao do sada ako stalno nailazite na probleme. Unesite neku svežinu u vezu. Partner takođe može da doda neke ideje koje mogu da dodaju zanimljivost vašem odnosu. Moguće je manje zahlađenje i problem u komunikaciji u drugoj polovini meseca. Ako ste slobodni, neka veoma originalna osoba može da Vam bude privlačna. U drugoj polovini meseca će naprasno doći do povlačenja i prekida komunikacije, pa zato iskoristite prvu polovinu meseca da odnos bar započne.

Posao

Tokom maja su odlični aspekti da uvedete promene u posao. Najbolje bi bilo da poslušate savete nekih mlađih osoba. Podrška porodice je prisutna. Mogu da Vam budu od pomoći. Potrudite se da se usredsredite na nove poslovne prilike. Poboljšaćete poslovanje. Bitno je samo da dobro procenite ulaganje, dobitke i gubitke, jer ako to ne uradite, razočaraćete se u rezultate. Držite se plana i budite staloženi.

Zdravlje

Imate višak energije. Šetajte i provedite vreme u prirodi.

Strelac

Ljubav

Neka osoba koja je jako inteligentna, zabavna i društvena će Vam biti veoma privlačna. Preko prijatelja možete da je upoznate, ali može to da bude i neko sa kim ste imali priliku da sarađujete. Preko prijateljstva takođe može doći do neke nove ljubavne priče. Ako ste zauzeti, pokušajte da se dogovorite sa partnerom oko svega, jer je sad vreme za nove odluke koje će da doprinesu da veza bude bolja. Bolja komunikacija sa voljenom osobom može da bude u drugoj polovini maja.

Posao

Što se tiče posla, trebalo bi da konačno vidite rezultate svog rada. Stabilna je situacija na radnom mestu. Moguće su nove saradnje. U drugoj polovini meseca neka mlađa ženska osoba može da Vam obeća nešto, ali nemojte imati previše poverenja. Pazite šta potpisujete.

Zdravlje

Vreme je za dijetu, ne prejedajte se. Moguć je problem sa varenjem.

Jarac

Ljubav

Posvetićete više vremena voljenoj osobi. Unesite nešto novo u vezu da biste bolje proveli vreme zajedno. Potrebna su Vam neka nova interesovanja, kao i vreme za sebe, da biste mogli da poboljšate kvalitet odnosa sa partnerom. Ne morate sve zajedno da radite, potrebno Vam je više vremena za sebe. Bitno je da Vam ne bude dosadno, a malo više slobode može da se dobro odrazi na seksualni život. Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja može da Vas motiviše da se promenite, da se poboljšate i da više radite na sebi. Do kraja meseca možete ući u neku vezu, ali je bitno da pokažete svoje simpatije, da ne budete hladni.

Posao

Na poslu je situacija jako dobra. Možete da ostvarite neke planove koje imate odavno uz pomoć drugih ljudi već od druge nedelje maja. Ako ste se već odlučili da menjate nešto na poslu ili radno mesto, poslednja nedelja maja je najbolja za to.

Zdravlje

Odlično se osećate.

Vodolija

Ljubav

Pokušajte da izbegnete monotoniju u vezi pravljenjem planova za putovanja ili neka usavršavanja. Voljena osoba Vas podržava u svemu i prilično se dobro osećate zbog toga. Uskladićete se i poboljšaće se odnos. Poslednja nedelja maja je stvorena za romantiku. Ako ste slobodni, možete baš ovog maja da uđete u neku vezu koja možete da bude ozbiljna. Neobična osoba može da uđe u Vaš život preko prijatelja. Budite otvoreni za ljubav i flert.

Posao

Lako završavate obaveze i veoma ste brzi. Ne treba Vam pomoć drugih ljudi, ali možete da budete veoma nervozni pa ne dozvolite da to drugi primete. U prve dve nedelje postoji mogućnost da napredujete, da možda razmislite o novom poslu ili da napustite postojeći. Promena posla je dobra ako ste je planirali i pre maja, u suprotnom sačekajte da prođu prve dve nedelje maja pa donesite odluku. Bolje ćete se organizovati što se tiče obaveza od polovine maja.

Zdravlje

Krenite sa vežbanjem koje jako dugo odlažete.

Ribe

Ljubav

Unesite nešto novo u vezu, osvežite odnos sa partnerom. Tako možete da poradite na komunikaciji, da poboljšate strasti. U drugoj polovini meseca možete da pravite planove za budućnost sa partnerom. Biće sve harmonično. Ukoliko ste slobodni, moguće je novo poznanstvo preko interneta, preko prijatelja, iznenada. U drugoj polovini meseca možete da realizujete neku vezu sa osobom koju znate duže vreme, a sa kojom se već intenzivno dopisujete.

Posao

Možete bolje da se organizujete i da planirate radne zadatke, naročito nešto što ste odavno započeli. Ne očekujte u prvoj polovini meseca pomoć ni podršku od drugih ljudi. Sve morate sami. Budite vredni i ne odustajte. Nove ideje možete da realizujete. Mogući su nesporazumi sa kolegama, ali će se od polovine meseca sve lako razrešiti. Biće potrebno više energije u poslednje dve nedelje maja, ali će bar sve da se pokrene i neće biti stagnacije. Moguća je povećana zarada u poslednjoj nedelji maja.

Zdravlje

Imate višak energije i sjajno se osećate.

 

Astrolog: Jovana Vilimonović

Izvor: Mondo.rs

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments