Mihajlo Veruović i Anđela Ignjatović, poznatiji kao Voyage i Breskvica su trenutno najveće tinejdž ikone u Srbiji.

Iako su od skora punoletni, Vojaž i Breskvica su veoma uspešni tinejdžeri, njihove pesme slušaju mladi što dokazuje i takozvana trending lista na kojoj se često nalaze.

Mihajlo Veruović je rođen 2001. godine u Beogradu. Kada mu je bilo dve godine sa majkom Žanom i bratom Vasilijom se preselio u Francusku. Kako je jednom prilikom priznao, na to su bili primorani zbog vlastite bezbednosti. Naime, njegov otac Milan Veruović je ranjen tokom atentata na pokojnog srpskog premijera Zorana Đinđića.

Mihajlo je jednom prilikom priznao da nije bilo lako odrastati u tuđoj zemlji, ali da se majka borila da njega i brata usmeri na pravi put. Priznao je da je živeo drugačije od svojih vršnjaka i da mu mnogo toga nije bilo dostupno.

Mihajlo je jako vezan za svoju majku Žanu i često kaže koliko je ponosan na nju. Inače Žana Veruović je medicinski radnik i posvećena je svom poslu.

Kada je počeo da se bavi muzikom, još u 5.razredu odlučio je se svetu predstavi sa imenom “Vojaž” (Voyage – na francuskom jeziku znači put ili putovanje).

 

Izvor:Espreso.rs/Objektiv.rs

Foto: Ami G show (printscreen)

Komentari

comments