Pevačica Milica Pavlović juče je doputovala iz Majamija, gde je spiskala sve pare koje je ponela, ali i one koje je imala na platnoj kartici.

Evropi, verovatno i na svetu, u Švajcarskoj, tako da me Amerika ne fascinira – kaže ona.

Dok je bila u Americi, pevačicu su novim spotovima kopirale dve koleginice. Aleksandra Prijović je uzela ponija, a Sandra Afrika identičnu garderobu kakvu je nosila Milica mnogo godina ranije, ali i lopte u boji koje vise poput onih iz editorijala Pavlovićeve.

– Nisam upućena u potpunosti, ali sam nešto pročitala na sajtovima dok sam bila tamo. Sandra je super devojka i čestitam joj na prvom albumu. Trudim se kada radim na svom solo projektu da mi scenografije budu nešto što se prvi put vidi ovde, da pesme budu nesvakidašnje i ne znam šta drugi rade. Ovo za Aleksandru nisam videla jer nisam gledala njen spot. Mnogo ulažem u nastupe i spotove, trudim se da budem inovativna i drugačija i da izazivam sebe, a sad, ako se to i drugima svidi… Bitno je da su zadovoljne – diplomatski odgovara Milica, a na pitanje da li joj smeta što je svi kradu uz osmeh kaže:

– Ne znam, ne znam. Ne bih ja to da komentarišem.

Izvor: ALO!
Foto: YOUTUBE

Komentari

comments