Mlada pop zvezda Milica Pavlović poznata je kao neko ko često organizuje i podržava humanitarne akcije za pomoć ugroženim grupama stanovništva, a najčešće za najmlađe koji, pored poklona, vole i da upoznaju slavne ličnosti.

Milica je juče obišla dva svratišta u Beogradu i najmlađima poklonila aparate za prečišćavanje vode kako bi im i na taj način život učinila lepšim i zdravijim. U razgovoru za Alo! Pavlovićeva je uputila apel i naglasila da nam je ovakvih ustanova preko potrebno.

– Saznala sam da u Beogradu postoje dva svratišta i u Novom Sadu još jedno, što je ukupno tri u celoj Srbiji. Zajedno bi trebalo da probudimo svest o ovakvim ustanovama, da deci pomognemo oko učenja ili toplih obroka ukoliko porodica u kojoj žive ne može to da im priušti – rekla je Milica i prenela svoje utiske o druženju s mališanima:

– Oni su ovde raspoloženi i radosni. Morala sam da ih pitam ko će šta biti kada poraste i veoma su maštoviti. Žele da budu frizeri, dizajneri, a dečaci žele da budu Kristijano Ronaldo, on im je najveći idol. Devojčica od devet godina želi da postane doktorka, a dečak od 11 hoće da bude policajac i rekao je da mi ne bi naplatio kaznu – kroz smeh priča pevačica.

Milica je ovom prilikom naglasila da nije jedina pevačica koja se bavi humanitarnim radom, ali i da se mnogo kolega za pomoć oko neke akcije obraća upravo njoj.

–  Puno kolega pomaže onima kojima je to neophodno, ali se često obraćaju meni jer su navikli da sve proverim do najsitnijih detalja kada pokrećem neku akciju – objasnila je za Alo! pevačica.

 

Rođendan kao svadba

Milica će sutra proslaviti jubilarni 30. rođendan, pa je objasnila zašto moli goste da dođu sami bez pratnje.

– Sutra mi je rođendan i uključeno je mnogo ljudi u organizaciju, dobra je lokacija i sve će biti super, samo goste sam zamolila da ko ne mora da povede „plus 1“, da to ne čini jer bih u tom slučaju ja morala da pronađem mladoženju – našalila se pevačica.

 

 

Izvor:Alo.rs/Nedeljko Kiš

Foto: Svetski

 

Komentari

comments