Pevačica Katarina Grujić ne odustaje od nastupa iako je navodno u drugom stanju, a sve u dogovoru sa doktorom koji joj vodi trudnoću.

– Kaća redovno ide na preglede i doktor joj je rekao, da sve dok se oseća dobro i dok joj ne smeta da stoji na visokim potpeticama da može da nastupa. Čim oseti umor, bilo bi poželjno da na neko vreme odustane od nastupa. Ipak, pojavljuje se uglavnom u zatvorenim prostorijama gde se puši, a i mnogo je ljudi. Kaća se za sada oseća odlično, a ima podršku i od dečka Marka. Međutim, on bi više voleo da njegova draga provodi vreme kod kuće, ali znajući da je Katarina neko ko je vrlo energičan i temperamentan, pa da nije tip koji bi se samo izležavao, podržao ju je u odluci da nastupa dok bude mogla – kaže izvor blizak pevačici.

 Kaći su nedostajli nastupi tokom godinu dana pauze koliko je trajala korona, pa se sada svakom raduje. Želi da što više nastupa, jer je svesna da kada se porodi da će morati da napravi pauzu i posveti se bebi. Zato sada uživa u svakom trenutku kao što će i tada se bebom – kaže izvor.

 

 

Izvor: Blic/Alo/Đ.M.

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments